Neden iade ettinniye iade ettim ne la
Neden iade ettinniye iade ettim ne la
Yok hocam ben biraz araştırma aşamasındayım en geç kasıma kadar alırım. Kulaklık seçmeyi aceleye getirmek istemiyorum çünkü zamanında çok çektim. Aldığım kulaklık kısa sürere kırılmıştı.Siz nova 5 alabildiniz mi
MK3 ne kadara geldi? Geçen indirimde 2900e kadar düşmüştü sıfırı.3 üründen ikisi geldi, cloud 3 kablolu 1800 e geldi kutusu hasarlı ve kulaklık ile derme çatma koyulmuş içine kablo vs kullanılmış uyguna geldiği için düzenleyip kullanıyorum tozlu olması dışında sorunu yoktu, hiç alakam olmamasına rağmen akai mk3 aldım kutusu rutubetten kırılıyor ama ürün açılmamış sapa sağlam bakalım ne için kullanırız birde beyaz artic nova pro gelecek 9.6 ya geldi cloud 1.8 ken ona gerek var mı kararsızım sanırım geri yollayacağım
Peki nova 7 için ne diyorsunuz ? Cloud 3 ile karşılaştırsanız ne dersiniz?Yok hocam ben biraz araştırma aşamasındayım en geç kasıma kadar alırım. Kulaklık seçmeyi aceleye getirmek istemiyorum çünkü zamanında çok çektim. Aldığım kulaklık kısa sürere kırılmıştı.
Geldi 1 dkŞu his geldi mi?
Alıntıyı görüntüle
2.127 ye hocamZ flip6'yı 40bie
MK3 ne kadara geldi? Geçen indirimde 2900e kadar düşmüştü sıfırı.
Yediler bile
2 dk sürmüyor ben hep yakalıyorum bunları kaç gündür hepsini alsam kendim dükkan açardımYediler bile
dedim ya yer eyr 3k ya sıfırı düşüyormuş ztnNeden iade ettin
Yediler bile
ne diye alırsın ki ikinci eli 1k ya sıfır aldım ben açmadım kutuyu duruyor daha
yer c3 üPeki nova 7 için ne diyorsunuz ? Cloud 3 ile karşılaştırsanız ne dersiniz?