drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,231
İade edersin en kötüTeşekkürler hocam umarım bozuk ürün değildir kozmetiktir
İade edersin en kötüTeşekkürler hocam umarım bozuk ürün değildir kozmetiktir
Kontrol edildiğini sanmıyorum çünkü ben yeni gibi yazan mouse aldım bozuk çıktı. Tamamen şans işi bence.Beyler ben A9+ tablet aldım durum kullanılmış kabul edilebilir diyor bunun bozuk vs. gelme ihtimali var mıdır yoksa sadece ekranda çizik gibi kozmetik hasarlı olarak mı geliyor kontrolleri yapılıyor mu
Video için falan aldım depo indirimiyle 3kya 11 inç tablet yok4gb ramli tabletlerden artık uzak durmak lazım.
Anladım hocam umarım iyi gelir en kötü iade ederizKontrol edildiğini sanmıyorum çünkü ben yeni gibi yazan mouse aldım bozuk çıktı. Tamamen şans işi bence.
Siz nova 5 alabildiniz miHocam nova 7 varken 5’i tercih etme nedenini öğrenebilir miyim?
bilemezsin bende aldım iptal ettim sıfırı 3000k ya düştüğü olmuşBeyler ben A9+ tablet aldım durum kullanılmış kabul edilebilir diyor bunun bozuk vs. gelme ihtimali var mıdır yoksa sadece ekranda çizik gibi kozmetik hasarlı olarak mı geliyor kontrolleri yapılıyor mu
daha fiyat konuşmadıkkiyav o kadar param yok ki olsa neden olmasın ben daha uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum
Niye iade ettim hocambilemezsin bende aldım iptal ettim sıfırı 3000k ya düştüğü olmuş
niye iade ettim ne laNiye iade ettim hocam
M harfinin yerine N koyunca tüm sorun çözülüyor aslındaniye iade ettim ne la