tunahanctn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 281
Hocam nova 7 varken 5’i tercih etme nedenini öğrenebilir miyim?Yav nova 7 alan iptal mi ediyor ? Sürekli yeni stok geliyor. Nova 5 gelse çekicem
Hocam nova 7 varken 5’i tercih etme nedenini öğrenebilir miyim?Yav nova 7 alan iptal mi ediyor ? Sürekli yeni stok geliyor. Nova 5 gelse çekicem
dormashark m3 4k var bende az kullandım tertemiz duruyor düşünürsenizbana bi kablosuz mouse önerisinde bulunacak kimse yok mu uygun fiyatlı ya da şu ajazz mouse nasıl ucuza alınıyor bilgisi olan yazabilir mi
yok kanka ben aldım iptal etmedim benden sonra stok geldi attım buraya onuda çektilerYav nova 7 alan iptal mi ediyor ? Sürekli yeni stok geliyor. Nova 5 gelse çekicem
Daha yeni sürüm ve mikrofon kalitesi olarak nova 7den daha iyi diyolar hocam. Ben dün cloud 3 aldım. Bunun yerine nova 7 istiyordum arkadaşlar nova 5in daha iyi olduğunu söylediHocam nova 5’i tercih etme nedenini öğrenebilir miyim?
Birdaha stok geldi hocam o yüzden yazdimyok kanka ben aldım iptal etmedim benden sonra stok geldi attım buraya onuda çektiler
-_-Yok hocam.
Sırf bu yüzden nova 7'yi almadım.Daha yeni sürüm ve mikrofon kalitesi olarak nova 7den daha iyi diyolar hocam. Ben dün cloud 3 aldım. Bunun yerine nova 7 istiyordum arkadaşlar nova 5in daha iyi olduğunu söyledi
Kozmetik hasar vesaire vardır muhtemelenBeyler ben A9+ tablet aldım durum kullanılmış kabul edilebilir diyor bunun bozuk vs. gelme ihtimali var mıdır yoksa sadece ekranda çizik gibi kozmetik hasarlı olarak mı geliyor kontrolleri yapılıyor mu
yav o kadar param yok ki olsa neden olmasın ben daha uygun fiyatlı bir şeyler arıyorumdormashark m3 4k var bende az kullandım tertemiz duruyor düşünürseniz
Teşekkürler hocam umarım bozuk ürün değildir kozmetiktirKozmetik hasar vesaire vardır muhtemelen