🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

msi monitör almıştım şimdi garanti sorguladım. 2027 kasıma kadar garantisi var. Muhtemelen 24'kasım ayında kampanyada aldı birisi bunu iade edince buraya düştü. yani iki yıl garantisi var okey benim için
Çok iyi benimkinin 9 ay falan var o led ama kullanırm herhalde

msi monitör almıştım şimdi garanti sorguladım. 2027 kasıma kadar garantisi var. Muhtemelen 24'kasım ayında kampanyada aldı birisi bunu iade edince buraya düştü. yani iki yıl garantisi var okey benim için
Nerden sorguluyoruz hocam

Fatura tarihinden itibaren 2 sene garantin var tepe tepe kullan.
bana ipad m2 geldi 21 e almıştım 259 lık hocam eylul 5 2025 garanti baslangıc dıo eylul 4 2027 de son apple sitesinde guvenlık bandrolu bıle acılmamıs

Giriş seviye hoparlör gördünüz mü hiç?

Amazon depo'nun sorumluluğuyla, garanti süresi farklı olaylar anlatamıyorum bir türlü. Milyar dolarlık şirket oraya, alınan ürünlerin garanti süreleri 1 yıldır yazmayı akıl edebilirdi yoksa. Müşteri hizmetleri de aynı şeyi söylüyor.

Amazon depo'nun sorumluluğuyla, garanti süresi farklı olaylar anlatamıyorum bir türlü. Milyar dolarlık şirket oraya, alınan ürünlerin garanti süreleri 1 yıldır yazmayı akıl edebilirdi yoksa. Müşteri hizmetleri de aynı şeyi söylüyor.
Ben Amazon’la görüştüm inanmayacaksınız ama kadın şöyle dedi sizden kaynaklı bir sorun yoksa 1 sene içinde iade alırım diyor daha ne olsun

Ben Amazon’la görüştüm inanmayacaksınız ama kadın şöyle dedi sizden kaynaklı bir sorun yoksa 1 sene içinde iade alırım diyor daha ne olsun
Hocam başka temsilciye yazsan başka şey söylüyor. Ben anlamıyorum o olayı da. 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,935
Üyeler
184,081
Son üye
Lepays1881
Geri