heisenberg3556
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Kasım da yine stoklar gelır mı ? moitör almay dusunuyorum da
Kasımda sıfır ürünler indirime girer(inşaAllah) şefim şuan depolarında yer açmak için böyle bir etkinlik yaptılar.Kasım da yine stoklar gelır mı ? moitör almay dusunuyorum da
umarım depoları daha fazla dolar da yer acmak zorunda kalırlar . nerdeyse sıfır urunlerı yarı fıyatına cektık vallaKasımda sıfır ürünler indirime girer(inşaAllah) şefim şuan depolarında yer açmak için böyle bir etkinlik yaptılar.
Mutlaka olur ama black friday ürünlerinin iadesi aralık, ocak gibi yansıyor genelde.Kasım da yine stoklar gelır mı ? moitör almay dusunuyorum da
reis hyperx kulaklık aldım da bunun garanti süresini nasıl öğrenebilirim bilgin var mıknk bekle birileri amazonun tum kulaklıklarını satın aldı 12k dan kutuyu açıp iade edecekler büyük ihtimalle onlar alamadan almaya çalış normal değil çünkü stok geliyordu 5 dk sonra 12k dan alıyordu imkanı yok yani
Cidden ilaç gibi geldiumarım depoları daha fazla dolar da yer acmak zorunda kalırlar . nerdeyse sıfır urunlerı yarı fıyatına cektık valla
valla net bilgim yok müşteri hizmetine sormuşlar iki demiş ürünlerin açıklamada da 1 sene amazon tarafından diyorreis hyperx kulaklık aldım da bunun garanti süresini nasıl öğrenebilirim bilgin var mı
Düşünmene gerek yok alabilirsin piyasadaki en iyilerden biri. Ben de kullanıyorum çok memnunumV3 pro mouse almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşlar amazon depo fiyati alan arkadaşlardan gördüğümüz kadarıyla fiyat nerdeyse yarı yarıya