🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

garanti ile ilgili amazon müşteri hizmetleri cevabı yani alınan ürünün 2 sene garantisi var ikinci el olmasının önemi yok.
Alıntıyı görüntüle
Müsteri hizmetleri yanlıs bilgilendirmis.

sağlamamız mümkün değildir.

Garanti Haklarım Nelerdir?

Amazon Deposu tarafından satılan tüm ürünler ikinci el niteliğindedir. Bu nedenle Amazon'un ikinci el niteliğinde olan Amazon Depo ürünlerine ilişkin sorumluluğu 1 yıldır. Amazon iade süresi sonrasında ürününüzün kusurlu olduğu ortaya çıkarsa, Amazon'un İade Politikası'na uygun olarak satın alma fiyatını geri ödeyeceğiz.

Amazon depo kısmında ki açiklamayı okuyun

ikinci el ürünü geçtim teşhir ürünlerinde bile 2 yıllık garanti süresi aldığın gün başlıyor. Vatan Bilgisayarda duvarda asılı olup 1 yıldır açık olan tvyi alsan bile garantisi aldığın gün başlıyor.

2 TB Toshiba disk (2100₺) benim de geldi. CrystalDiskInfo görüntüsün atar mısın hocam? Benimki 8 kere olmak üzere toplam 19 saat çalıştırılmış. Okuma 146 yazma 154 MB/s görünüyor.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Pazartesi atabilirim laptop mevta olunca 2. Elden yeni laptop almak durumunda kaldım pazartesi elime ulaşacak monster a5 v19 da 3.2 gen 1 slotu yok vadettiği değerlere ulaşamam

garanti ile ilgili amazon müşteri hizmetleri cevabı yani alınan ürünün 2 sene garantisi var ikinci el olmasının önemi yok.
Alıntıyı görüntüle
Ben Samsung s60d oled 360 hz modelini almıştım Samsung müşteri hizmetleri 2026 7. Aya kadar garantisi var dedi eğer bu senin konuşman doğruysa çok iyi
Benim mönitörün jelatini üzerinde geldi sadece hdmi kablosunu açmış eleman test falan yaptım bi sıkıntı göremedim sadece tek merakım adam jelatini bile açmadığı ürünü neden iade etti

Kral eyvallah benim hatam. En az 256 gb lazım. Yazmayı unutmuşum

1759582125253.webp

kutuda hasar olduğundan iade edilmiş gibime geldi kulaklık ve aksesuarlar 10 numara 5 yıldız memnun kaldım

Müsteri hizmetleri yanlıs bilgilendirmis.

sağlamamız mümkün değildir.

Garanti Haklarım Nelerdir?

Amazon Deposu tarafından satılan tüm ürünler ikinci el niteliğindedir. Bu nedenle Amazon'un ikinci el niteliğinde olan Amazon Depo ürünlerine ilişkin sorumluluğu 1 yıldır. Amazon iade süresi sonrasında ürününüzün kusurlu olduğu ortaya çıkarsa, Amazon'un İade Politikası'na uygun olarak satın alma fiyatını geri ödeyeceğiz.

Amazon depo kısmında ki açiklamayı okuyun
Bu forumdaki insanlara bir şey anlatılamıyor yemin ediyorum. Amazon ürünü sadece satıyor Amazon bir ürün markası değil, üretici değil. Aldığın her ürünün 2 yıl garantisi olmak zorunda. Amazon diyor ki, ürün bozulursa ben üretici firmaya gönderip süreci takip ederim ama 2. yılda senin kendin firmaya göndermen gerekiyor. Sorumluluk farklı bir olay garanti farklı bir olay.

airpodsu dusursem kafi ya kafiiiii
knk bekle birileri amazonun tum kulaklıklarını satın aldı 12k dan kutuyu açıp iade edecekler büyük ihtimalle onlar alamadan almaya çalış normal değil çünkü stok geliyordu 5 dk sonra 12k dan alıyordu imkanı yok yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,281
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri