🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

2 saat yoktum sanırım bir şey gelmemiş sabah hareketliydi pazartesi günü yine biraz hareketli olur f5 atıp durmak mantıklı değil bu arada stoklar belirsiz giriliyor. Konuya gelen son yorumlara göre gelen ürünlerin çoğu teşhirden bile temiz güzel
sabah ne gibi şeyler geldi hocam

Ben sana yazarak anlatamıyorum. Amazon müşteri hizmetleri yetkilisi de anlatamadı. Sen amazon müşteri hizmetlerine bağlanıp sormayı denesen?
Aslında durum ikimizin bildiği gibi de değil.Bu tamamen şans işi.Amazon dediğimiz gibi ilk yıl garanti sağlıyor fakat apple gibi firmalarda garanti başlatılmış ise konuda örnek verdiğim gibi 6ay garantili apple gelirse 1.yıldan sonra sıkıntı olabilir.İkimizde yanılmışız desek yeridir.Fakat yine de teşekkürler bilgi için

4600'e bence bir kaç tane ölü pixel olsa bile bedava değil mi? sıfır sadece ölü pixel oluğu için iade edilmiş ürün alıyorsun
Bence bedava hocam. 2-3 sene önce 27" FHD 144Hz LG Ultragear ı sıfır 4400 civarına almıştım, 4600e MSI ı aldım 1 piksel sadece siyah da yeşil yanıyor o kadar sıfır ürün geldi bana.
yok ölü piksel çıksa okey piksel olduğu yazıyordu 4600 e olanda ona itirazım yok bana gelen de ekstra piksel çiziği vardı baya iç ekranı çizikti bir arkadaşa da komple yeşil çizgili gitmiş
Şans tamamen hocam ya bana sorunsuz geldi sadece 1 piksel hatası var siyah arka planda yeşil yanıyor. Hiç kullanılmamış parmak izi çizik hiçbir şey yok kabloların poşetleri vs. hiçbir şey açılmamıştı.

Alıntıyı görüntüle
GB dan ziyade marka model önemli ama arkadınızda muhtemelen 2.0 ya da 2.0b portuna sahip bir kart vardı. 2.1 ya da Display portla bağlarsanız 360hz alırsınız.
DP ile bağladığımda 240 hz aldım
HDMi zaten 120 hz verdi
İçinden çıkan kabloyla bağladım muhtemelen ekran kartıyla alakalı diye düşünmüştüm daha üst seviye bir kartla deneyeceğim bende ekran kwrıyla alakalı olduğunu düşünmüştüm

Kulak içi arayanlara şiddetle öneririm, 6400e mi ne geliyor, normalde 10k. Ama kondisyonu düşündürücü.
7k ya falan geliyor fazla gerek yok bence

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar kutu içeriği böyle geldi kablosuz kullanım için küçük USB çıkmadı içinden çalınmışmı yoksa benim bilmediğim bişey mi var
Bunlarda küçük USB yok diye biliyorum hocam. Hyperpolling mi diyordu Razer tam hatırlamıyorum o mouse ile kablonun arasında duran küçük cihaz alıcı oluyor. Kabloyu ona bağlayıp onu da bilgisayara bağlayarak kullanıyorsun mouse u.

Bence bedava hocam. 2-3 sene önce 27" FHD 144Hz LG Ultragear ı sıfır 4400 civarına almıştım, 4600e MSI ı aldım 1 piksel sadece siyah da yeşil yanıyor o kadar sıfır ürün geldi bana.

Şans tamamen hocam ya bana sorunsuz geldi sadece 1 piksel hatası var siyah arka planda yeşil yanıyor. Hiç kullanılmamış parmak izi çizik hiçbir şey yok kabloların poşetleri vs. hiçbir şey açılmamıştı.
evet şans gerçekten

ben bir şey alamadım macbook m4 mini geldi çok çabuk gitti 4k monitör geldi asus ihtiyacım yoktu almadım paneli de üst düzey değildi
hocam benım tablet geldide guvenlık bandrolu su sekıldeydı acılmısmı bu

Ekler

• 471b5e3b-a41e-4e84-8373-13960004cf28.webp
    471b5e3b-a41e-4e84-8373-13960004cf28.webp
    221.5 KB · Hit: 129
Dostlar ucuz yollu bi 2k 27" düşerse tekrar haber verir misiniz

Stuck pixeli görünce hemen iade etmiştir :kekw: Benim monitörde de var hiç sorun etmiyorum valla.

Geri