1200TL ye hepsiburadadan oyun için kulaklık önerisi

Marthex

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe az ama monitörde alıyorum bu kadar kaldı. Ne önerebilirsiniz?

Mikrofonu nasıl acaba sesi karşıya güzel iletiyor mu ben oyun yayıncılığı yapıyorum tiktokta birde takınca ağırlığı ne durum da
Mikrofonu çok güzel gerçekten, Furkan Akman kanalı inceleme yapmış buyrun;

Mikrofonu nasıl acaba sesi karşıya güzel iletiyor mu ben oyun yayıncılığı yapıyorum tiktokta birde takınca ağırlığı ne durum da
Hocam 1 yıldır kullanıyorum mikrofon ve ses olarak giriş seviyesi için yeterli. Fakat biraz ağır, yeni modellere göre yani. 2-3 Saat kafamda olunca beni rahatsız ediyor şahsen. Birde yazın deri kısımlardan dolayı gündüzleri özellikle terleme yapıyor doğal olarak ,bilginiz olsun :)

reisim ben amazondan hyper x 3 aldım istiyosan benım kulaklıgı sana satabilirim kılaklıgım msi gh 40 daha 6 7 gaming gecesinden alalı

onerdıgın kulaklıga guldum ben bir daha gulebılırım ıstıyorsan

Ben de aynı bütçede wireless ve kumaş ped seçeneği sunan ve kullanıcı incelemelerinde konforu övülen Fuxi yerine kafayı sıkan, yazın kulakları terleten ve sürücüsü hariç tek bir iyi yönü bile olmayan bir kulaklığı onermene güldüm. Ben de bir daha gülebilirim istiyorsan.

Ben de aynı bütçede wireless ve kumaş ped seçeneği sunan ve kullanıcı incelemelerinde konforu övülen Fuxi yerine kafayı sıkan, yazın kulakları terleten ve sürücüsü hariç tek bir iyi yönü bile olmayan bir kulaklığı onermene güldüm. Ben de bir daha gülebilirim istiyorsan.
kafa sıkmasına bısey dıyemem bende kullanıyorum kafama kucuk gelıyor bunda aldıgın sesi wireless ve kumaş ped seçeneği sunan ve kullanıcı incelemelerinde konforu övülen Fuxi dıye goklere cıkardıgın copte alamazsın sus ve kendını daha fazla kucuk dusurme 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri