RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,836
%20-100 yapabilirsinHocam %15-%100 yapılırsa gün çıkartır sanırım ya.
%20-100 yapabilirsinHocam %15-%100 yapılırsa gün çıkartır sanırım ya.
80e zorlamana gerek yok samsungta 90 falan yapabilirsin ben 2 yıldır 15-100 kullandım genel olarak şu an 90a ayarlı şarjı hala uzun süre gidiyor s23ün(23 ay oldu) one ui 8 gelince pil ömrünün yüzdeliğini de söylerimBen 20-80 arası iyiyim şu an hocam.
Hocam benimki alışkanlık ya ondan dolayı bırakamam gibi. Bana yettiği için de sorun olmuyor zaten.80e zorlamana gerek yok samsungta 90 falan yapabilirsin ben 2 yıldır 15-100 kullandım genel olarak şu an 90a ayarlı şarjı hala uzun süre gidiyor s23ün(23 ay oldu) one ui 8 gelince pil ömrünün yüzdeliğini de söylerim
Ben benchmark testi yapmayı denemedim cihaza ama günlük kullanımda cidden muazzam hissettiriyor. Iphone kullanan arkadaşlarım androidde böyle bir cihazın varlığına şaşırdılar.pil ömrü yüzdeliği gelmemiş s23e galiba yeni cihazlarda ayrı bir şeyle ölçüyor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
one ui 8 baya güzelmiş ama 1.4m antutu biraz yetersiz kalabiliyo kusursuz kullanım için
neredeyse hyper os 3 hızına ulaşmış![]()
s25 antutusu 2.8m 3m falan olması lazımBen benchmark testi yapmayı denemedim cihaza ama günlük kullanımda cidden muazzam hissettiriyor. Iphone kullanan arkadaşlarım androidde böyle bir cihazın varlığına şaşırdılar.
güncelleme desteği bitene kadar devamBen muhtemelen s30'a kadar s25 tarafında kalırım hocam.
Mantıklı tercihler.ben s26 ultraya geçeceğim çıktığında s23 de anneme geçer 32 gb hafızalı 3 gb ramlı telefonla yaşıyo yetiyor diyor
güncelleme desteği bitene kadar devam
ilk defa kamera da ön planda olacak şekilde telefon tercihi yapacağım üzülüyorum biraz :dMantıklı tercihler.