🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2300 liraya aldığım philips xxl airfryer ürünü geldi. ürünün açıklamasında direkt ürünün üstünde ve kenarlarında çizik yazıyordu ama sadece kutudan hasar almış ürün cillop gibi hiç kullanılmamıştı bütün jelatinlerini ben açtım. ptt kargonun getirdiği sıfır üründen hiç bir farkı yok :D
Bu modeli keşke almasaydiniz :) et yapınca yapışan yağlar çıkmıyor aynısını kullanıyorum Philips desteği rezaletti zor bela değişim yaptım amazonda ve et yapmıyorum içinde + fiyat olarak yer yer bu fiyata düşüyor çok gördüm çünkü + Kasım indirimlerini beklemek daha mantıklı gibi her ürün için değil dediğim belli başlı ürünler için

Arkasına mini fan tak donma yapmıyor. Mini usbli fanlar var. Usbyi tvye takıyorsun.
Şöyle düzenek yapmıştım:
Alıntıyı görüntüle
aldıysan iade şansın yoksa şahsen böyle bir ürün alsam bununla uğraşmak istemem ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modeli keşke almasaydiniz :) et yapınca yapışan yağlar çıkmıyor aynısını kullanıyorum Philips desteği rezaletti zor bela değişim yaptım amazonda ve et yapmıyorum içinde + fiyat olarak yer yer bu fiyata düşüyor çok gördüm çünkü + Kasım indirimlerini beklemek daha mantıklı gibi her ürün için değil dediğim belli başlı ürünler için
adamın hevesini kursağında bıraktın kral :D

airpods pro 2 hakkında yorumuma güncelleme yapayım. spotify ve spotify ayarı ile airpods kendi ayarları ile biraz oynadıktan sonra ses cok iyi oldu hem sesiyesi hem bass hem kalitesi bu şimdide bu kadar beklemiyordum diyorum.

1-2 aydır bakıyorum bu fiyatlara marka ürün görmedim hiç hocam kasımı da bekleyemezdim yurtta çok rahat oluyor. yağlara da yapacak bişey yok o zaman 😬

airpods pro 2 hakkında yorumuma güncelleme yapayım. spotify ve spotify ayarı ile airpods kendi ayarları ile biraz oynadıktan sonra ses cok iyi oldu hem sesiyesi hem bass hem kalitesi bu şimdide bu kadar beklemiyordum diyorum.
hocam sizce iphone kullanmiyorsak mantikli bi secim mi

Alınacak bir şey varmı klavye mouse ve blutetooth hoparlör gibi arkadaşlar biraz geç kaldık.

Bana sorarsan degıl hocam bunların en buyuk avantajı ekosistem.

kasima kadar 10 kere disaridan soylemek yerine airfryde pisirse parasi cikacak zaten kasmaya gerek yok bu kadar bence

Alıntıyı görüntüle
Ben de bunu çektim bakalım tam aradığım monitördü, umarım ölü piksel falan çıkmaz.
1759596226448.webp

Geldi monitör tertemiz bir tane ölü piksel yok, linki atan kimdi bilmiyorum ama sağ olsun.

aldıysan iade şansın yoksa şahsen böyle bir ürün alsam bununla uğraşmak istemem ya

adamın hevesini kursağında bıraktın kral :D
Gerçekler acıdır :) Philipsin yetkili servis desteği o kadar kotiki anlatamam 15 gün serviste kaldı hiçbir şey yapılmadı servise verme sebebim kablosunda temassizlik vardı fakat hiçbir işlem yapmadan iade ettiler bana ürünü amazonla defalarca kez görüsme kayıt vs sonucu değişim yaptım

1-2 aydır bakıyorum bu fiyatlara marka ürün görmedim hiç hocam kasımı da bekleyemezdim yurtta çok rahat oluyor. yağlara da yapacak bişey yok o zaman 😬
Zamanla Duman atacak beyaz bu sıkıntı işte :)

hocam ses kalitesi gercekten cok iyi ilk geldignde pek begenmemiştim ama ufak tefek ayarlar ile cok iyi hale geldi bu potansiyele sahip bir kulaklık ve bence spotify vb ile aynı ses alınabilir android de uygulama alternatifi cok daha fazla ama diger kulaklık kolaylıkları icin bişey diyemicem muhtemelen onlar tat vermeyecektir.
mesela müzik dinlerken biriyle konusmaya baslayınca müzigi otomatik kısıp seffaf modu acıyor hemen sizin bişey yapmamıza gerek kalmıyor

Geri