banada oyle geldı suanda gece pazarımda 1000vp shırpunk phantom var alınır mıChamp 25 kötü bence
Benim hoşuma giden 2 Vandal skini var aslındabanada oyle geldı suanda gece pazarımda 1000vp shırpunk phantom var alınır mı
onun dısnda AEMONDIR VANDAL hosuma gıdıor
phantom sıhıpunk mı alsam ozel harekat yada zıfırı vs mı eklesem kalan vp ılede bıcak degısmek ıstıorum
kuronomi begenmıorum hocam herkesten farklı olarakBenim hoşuma giden 2 Vandal skini var aslında
Kaos ve kuronomi gayet hoş
Onun haricinde phantom olarak recon phantom çok hoş geliyor
suanda hıc bırset hosuma gıtmedı aslında yaGece pazarına güzel skin gelirse alinir . Ya da direk set alacaksin
Ben kaos Vandal recon phantom alırdım kesin onun haricinde artan bir şeyle de bıçaklarda kararsızımkuronomi begenmıorum hocam herkesten farklı olarakama kaos oalbılır buarada 9k vpye cıktı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suanda hıc bırset hosuma gıtmedı aslında ya
hocam bıcakda bende kararsızım ısık muhafızı 2.0 hancer cok hosuma gıdıordu yada karambıtler kelebek cok sevmıorum amaBen kaos Vandal recon phantom alırdım kesin onun haricinde artan bir şeyle de bıçaklarda kararsızım![]()
Kuronomi paketindeki knife güzeldi aslındahocam bıcakda bende kararsızım ısık muhafızı 2.0 hancer cok hosuma gıdıordu yada karambıtler kelebek cok sevmıorum ama
o olabılırKuronomi paketindeki knife güzeldi aslında
Alma biraz pahalı gece pazarın nasılsuanda hesabımda gaianın gazabı ve karakter tabancaları var sizce nasıl harcamalıyım dırek champıons 25 almalı mıyım yoksa farklı sekıllerde mı yonelmelıyım?
kotu gercekten tek sıhırpunk phantom 1000vpAlma biraz pahalı gece pazarın nasıl
Alınır bencekotu gercekten tek sıhırpunk phantom 1000vp