Neler Yeni

4.000 TL Bütçeyle Sağlam Sandalye Önerisi

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Son 1 ayda fena zam geldi çoğu markaya x drive exvega zoe vb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar, açtığım konuya iyi öneri gelmedi, o yüzden buradan tekrar sorayım.
4.000 TL bütçem var ve sağlam, kaliteli bir sandalye almak istiyorum. Sizce bu fiyat aralığında en iyi seçenekler neler? Yoksa bıraktığım linkteki sandalyeyi almalı mıyım?
Önerilerinizi bekliyorum.

bu arada bunu buldum sizce bu nasıl

Ben olsam 2.el kaliteli bir şey alır birde detaylı temizlik yaptırır kullanırım

Shourd

80+ Gold
param olsa alırdım yaw

Son 1 ayda fena zam geldi çoğu markaya x drive exvega zoe vb

Ben olsam 2.el kaliteli bir şey alır birde detaylı temizlik yaptırır kullanırım
yani ilk oyuncu koltuğum olucak ondan 2.ele girmek istemedim açıkçası teknolojik alet ve bi kaç şey halici bu tür koltuk yatak dolap fln gibi mobilyaların ikinci el alınması biraz bana şey geliyor anlatamam yani kulaklık bile 2.el almam sadece sevmiyorum o kadar neyse sizce bu attığım zenith nasıl isteğim açısından

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
param olsa alırdım yaw

yani ilk oyuncu koltuğum olucak ondan 2.ele girmek istemedim açıkçası teknolojik alet ve bi kaç şey halici bu tür koltuk yatak dolap fln gibi mobilyaların ikinci el alınması biraz bana şey geliyor anlatamam yani kulaklık bile 2.el almam sadece sevmiyorum o kadar neyse sizce bu attığım zenith nasıl isteğim açısından
Valla bence bunları imalatta çalışan birilerine sormak lazım bu zenith benim exvega koltuğa çok benziyor ve benim koltuk şuan 14k.aralarındaki 10k fark gerçekten hakediyor mu bilmek lazım.harici olarak 4k ya kumaş koltuk baya kulağa hoş geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Koray D
param olsa alırdım yaw
kumaşı çok iyi kesin gerekli dediğim şey o terletmiyor hissiyatı güzel kaliteli konforlu hissettiriyor onun dışındakiler ekstra zaten ömürlük kullanabilmek için seçtim yoksa hepsi iş görüyor aman aman bi olayı yok

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
Mobilyacı olarak oyuncu koltuğu alma derileri eskiyince tadilatı zor masraflı olur hava alan kumaştan ergonomik ofis koltuğu al

Shourd

80+ Gold
kumaşı çok iyi kesin gerekli dediğim şey o terletmiyor hissiyatı güzel kaliteli konforlu hissettiriyor onun dışındakiler ekstra zaten ömürlük kullanabilmek için seçtim yoksa hepsi iş görüyor aman aman bi olayı yok
hah işte bende bu yüzden bunu aldım umarım buda terletmez adana gibi bir yerden yaşıyorum ondan kumaş tercih etmeye çalıştım umarım iyidir

Mobilyacı olarak oyuncu koltuğu alma derileri eskiyince tadilatı zor masraflı olur hava alan kumaştan ergonomik ofis koltuğu al
bende bu yüzden zaten deri almadım reis bak full kumaş

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
hah işte bende bu yüzden bunu aldım umarım buda terletmez adana gibi bir yerden yaşıyorum ondan kumaş tercih etmeye çalıştım umarım iyidir

bende bu yüzden zaten deri almadım reis bak full kumaş
Kumuşta çeşit çok ama tek parça olsun oturması dikiş işçiliği fazla olursa yüz değişimi kaplama yaptırırsan ucuz olur sünger 4-5yıla çökme yapar

Shourd

80+ Gold
Kumuşta çeşit çok ama tek parça olsun oturması dikiş işçiliği fazla olursa yüz değişimi kaplama yaptırırsan ucuz olur sünger 4-5yıla çökme yapar
reis ben bu işlerden pek anlamıyorum bana biraz daha açıklayıcı anlatırmısın yani sipariş ettiğim koltuk iyi mi

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
reis ben bu işlerden pek anlamıyorum bana biraz daha açıklayıcı anlatırmısın yani sipariş ettiğim koltuk iyi mi
Hocam süngeri 28 dansite 2-3 yıla çöker o sünger çok soft ama sünger değisir kumaşı fiyatına göre normal mekanizma ayaklar vs fiyatına göre iyi hemen alma araştır derim HR sünger 30-32 dansite süngerler en iyileri daha başka süngerlerde var sert sünger üstüne visco sünger vs parana göre

Shourd

80+ Gold
Hocam süngeri 28 dansite 2-3 yıla çöker o sünger çok soft ama sünger değisir kumaşı fiyatına göre normal mekanizma ayaklar vs fiyatına göre iyi hemen alma araştır derim HR sünger 30-32 dansite süngerler en iyileri daha başka süngerlerde var sert sünger üstüne visco sünger vs parana göre
O tamamdır sorun yok o zaman beni maks 3 veya 4 yıl idare etain yeter

Top Bottom