ahmetkossan
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
agalar bu telegram sayfalarını neden saklar gibi haliniz var hepimiz burda kendimizce bir şeyler almaya çalışıyoruz zaten her türlü parası olan alacak ne yani bu tripler
Yok hocam ya bana tam beyaz lazım.
Hocam bu hangi monitör ? Bu ışık sızmasından çıkmış, boyut kapısı açılmış artık
Hocam bu hangi monitör ? Bu ışık sızmasından çıkmış, boyut kapısı açılmış artık![]()
uyeleri baska forum vb cekmek yasak dedi admin bundan dolayi olabiliragalar bu telegram sayfalarını neden saklar gibi haliniz var hepimiz burda kendimizce bir şeyler almaya çalışıyoruz zaten her türlü parası olan alacak ne yani bu tripler
Selamlar bende bu konuda görüp almıştım. Benim ürünümde ölü pixel değilde çok farklı bir sorun vardı. Ekranı fişe takar takmaz yeşil kırmızı noktalar leke gibi panelde belirdi daha bilgisayardan görüntü almadan ekrana güç geldiği an gözüküyordu. 3 4 tane sol üsttede vardı ortadakiler çok belirgindi. Hemen iade oluşturdum. Sizinki kabul edilebilir seviyede gelmiş hayırlı olsun. Benimki kullanılacak gibi değildi.Philips 27 inç 2k monitörde sadece bir tane ölü piksel çıktı. 4700 TL'ye iyi geldi. Kullanılabilir kondisyon yani en düşüktü ama temizdi
Hocam iade etmeden önce servis ile iletişime geçip panel değişimi yapılıp yapılamayacağını sorun bence. Çünkü bu aldığımız ürünlerin hem Amazon hem üretici garantisi olduğunu söyledi Amazon.Selamlar bende bu konuda görüp almıştım. Benim ürünümde ölü pixel değilde çok farklı bir sorun vardı. Ekranı fişe takar takmaz yeşil kırmızı noktalar leke gibi panelde belirdi daha bilgisayardan görüntü almadan ekrana güç geldiği an gözüküyordu. 3 4 tane sol üsttede vardı ortadakiler çok belirgindi. Hemen iade oluşturdum. Sizinki kabul edilebilir seviyede gelmiş hayırlı olsun. Benimki kullanılacak gibi değildi. Alıntıyı görüntüle
Önümüzde karacuma indirimleri var diye düşünerek iade başlattım ve gönderdim geri. Panel için philips ile iletişime geçmek falan süreci daha fazla uzatırdı. Belki sonuç verirdi ama sanşımı başka üründe 0 alarak denemek istiyorum nasip diyelimHocam iade etmeden önce servis ile iletişime geçip panel değişimi yapılıp yapılamayacağını sorun bence. Çünkü bu aldığımız ürünlerin hem Amazon hem üretici garantisi olduğunu söyledi Amazon.
Biraz kullanıp bende ki monitörün panelini değiştirmeyi deneyeceğim.
Israrla bana aldırmıyor.
anında baktım ve yine alındı. Şaka gibi
Kaça almıştın hocam ona göre stok takip edip ben alayım ürünüÖnümüzde karacuma indirimleri var diye düşünerek iade başlattım ve gönderdim geri. Panel için philips ile iletişime geçmek falan süreci daha fazla uzatırdı. Belki sonuç verirdi ama sanşımı başka üründe 0 alarak denemek istiyorum nasip diyelim![]()
lan ne ara gitti