🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

agalar bu telegram sayfalarını neden saklar gibi haliniz var hepimiz burda kendimizce bir şeyler almaya çalışıyoruz zaten her türlü parası olan alacak ne yani bu tripler

Yok hocam ya bana tam beyaz lazım :(.

Şu ikisi var ama fiyat avantajı yok gibi be %20 indirim de yok. Listene falan ekle istersen bazen %20 ye dahil ediyorlar.

Hocam bu hangi monitör ? Bu ışık sızmasından çıkmış, boyut kapısı açılmış artık :kekw:

MSI 27" G274QPF E2

Bu hocam :D Kamerada hep fazla gözükür zaten, şuan bu monitörden yazıyorum normal kullanımda göze batmıyor hiçbir şekilde ama bir film açsam karanlık sahnede direk zort :D

Philips 27 inç 2k monitörde sadece bir tane ölü piksel çıktı. 4700 TL'ye iyi geldi. Kullanılabilir kondisyon yani en düşüktü ama temizdi
Selamlar bende bu konuda görüp almıştım. Benim ürünümde ölü pixel değilde çok farklı bir sorun vardı. Ekranı fişe takar takmaz yeşil kırmızı noktalar leke gibi panelde belirdi daha bilgisayardan görüntü almadan ekrana güç geldiği an gözüküyordu. 3 4 tane sol üsttede vardı ortadakiler çok belirgindi. Hemen iade oluşturdum. Sizinki kabul edilebilir seviyede gelmiş hayırlı olsun. Benimki kullanılacak gibi değildi.
pm.webp

Selamlar bende bu konuda görüp almıştım. Benim ürünümde ölü pixel değilde çok farklı bir sorun vardı. Ekranı fişe takar takmaz yeşil kırmızı noktalar leke gibi panelde belirdi daha bilgisayardan görüntü almadan ekrana güç geldiği an gözüküyordu. 3 4 tane sol üsttede vardı ortadakiler çok belirgindi. Hemen iade oluşturdum. Sizinki kabul edilebilir seviyede gelmiş hayırlı olsun. Benimki kullanılacak gibi değildi. Alıntıyı görüntüle
Hocam iade etmeden önce servis ile iletişime geçip panel değişimi yapılıp yapılamayacağını sorun bence. Çünkü bu aldığımız ürünlerin hem Amazon hem üretici garantisi olduğunu söyledi Amazon.
Biraz kullanıp bende ki monitörün panelini değiştirmeyi deneyeceğim.

Hocam iade etmeden önce servis ile iletişime geçip panel değişimi yapılıp yapılamayacağını sorun bence. Çünkü bu aldığımız ürünlerin hem Amazon hem üretici garantisi olduğunu söyledi Amazon.
Biraz kullanıp bende ki monitörün panelini değiştirmeyi deneyeceğim.
Önümüzde karacuma indirimleri var diye düşünerek iade başlattım ve gönderdim geri. Panel için philips ile iletişime geçmek falan süreci daha fazla uzatırdı. Belki sonuç verirdi ama sanşımı başka üründe 0 alarak denemek istiyorum nasip diyelim :)

Önümüzde karacuma indirimleri var diye düşünerek iade başlattım ve gönderdim geri. Panel için philips ile iletişime geçmek falan süreci daha fazla uzatırdı. Belki sonuç verirdi ama sanşımı başka üründe 0 alarak denemek istiyorum nasip diyelim :)
Kaça almıştın hocam ona göre stok takip edip ben alayım ürünü :D Şansımı denemeyi seviyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri