ALEYKÜM SELAMSELAMÜN ALEYKÜM
Kardeşim bunu almak istiyor alınır mı? müzik dinleyecek.
Teşekkürler öneri için ama bu 2 katı fiyat konusunda.ALEYKÜM SELAM
onun yerine benimde memnun kaldığım şu kulaklığı alabilirsiniz hocam.
O kadar kötümü yaa.hocam ben aldım 5-6 ay oldu kardeşimde kullanıyordu bende arada kaynarken bir ara kullanasım geldi aldım sağ kulaklık bozulmuş bu kardeşimden kaynaklıda olabilir tabi ama yine de belirteyim yüksek seviyede ses o kadar da iyi değil normal seviyedeyken güzel ama müzik dinlemek için ideal değil hele hele bass li müzik hayatda dinlenmez bir şey anlamıyosun bile bass ın b si bile yok kulaklık kendini yırıtyor ama yok alınmaz farklı öneriler için bir 2dk ver bana
valla hocam nasıl deyim kötü değil müzik dinlenmez normal telefonla konuşursun lazım olur felan alırsın kullanırsın üzmez bu arada o konularda ama müzik dinlicekse bu modelle dinlenmez ayni genel müzikler dinlenir ama müziğin ana planda olduğu tarzda dinlenmez phonk gibi basslı tarz müzikler dinlenmezTeşekkürler öneri için ama bu 2 katı fiyat konusunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar kötümü yaa.
Ben kullanmicam evde kaliteli bir markanın var fakat hep düşürdüğü çizdiği için vermiyorum artık rap tarzı şeyler dinliyor başka modeller gösterdim kabul etmedi hemen bugün alınmasını istiyor.valla hocam nasıl deyim kötü değil müzik dinlenmez normal telefonla konuşursun lazım olur felan alırsın kullanırsın üzmez bu arada o konularda ama müzik dinlicekse bu modelle dinlenmez ayni genel müzikler dinlenir ama müziğin ana planda olduğu tarzda dinlenmez phonk gibi basslı tarz müzikler dinlenmez
Ben 1 senedir kullanıyorum ses kalitesi idare eder ama batarya performansı düştüSELAMÜN ALEYKÜM
Kardeşim bunu almak istiyor alınır mı? müzik dinleyecek.
Beni dinlemedi hocam kendi herşeyi çok bilmiş velet aldı kendi istediğini.hocam bunu önerebilirim müzik için ideal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inceleme videolarına bakabilirsin ses kalitesi konusunda övülüyor
alırsan geri dönüş olarak ilet bende merak ediyorum canlı performansını o kadar iyi mi ona göre bende almak istiyorum