Yardım Xiaomi redmi buds 6 play alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
465
SELAMÜN ALEYKÜM
Kardeşim bunu almak istiyor alınır mı? müzik dinleyecek.

hocam ben aldım 5-6 ay oldu kardeşimde kullanıyordu bende arada kaynarken bir ara kullanasım geldi aldım sağ kulaklık bozulmuş bu kardeşimden kaynaklıda olabilir tabi ama yine de belirteyim yüksek seviyede ses o kadar da iyi değil normal seviyedeyken güzel ama müzik dinlemek için ideal değil hele hele bass li müzik hayatda dinlenmez bir şey anlamıyosun bile bass ın b si bile yok kulaklık kendini yırıtyor ama yok alınmaz farklı öneriler için bir 2dk ver bana

Teşekkürler öneri için ama bu 2 katı fiyat konusunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben aldım 5-6 ay oldu kardeşimde kullanıyordu bende arada kaynarken bir ara kullanasım geldi aldım sağ kulaklık bozulmuş bu kardeşimden kaynaklıda olabilir tabi ama yine de belirteyim yüksek seviyede ses o kadar da iyi değil normal seviyedeyken güzel ama müzik dinlemek için ideal değil hele hele bass li müzik hayatda dinlenmez bir şey anlamıyosun bile bass ın b si bile yok kulaklık kendini yırıtyor ama yok alınmaz farklı öneriler için bir 2dk ver bana
O kadar kötümü yaa.

Teşekkürler öneri için ama bu 2 katı fiyat konusunda.

O kadar kötümü yaa.
valla hocam nasıl deyim kötü değil müzik dinlenmez normal telefonla konuşursun lazım olur felan alırsın kullanırsın üzmez bu arada o konularda ama müzik dinlicekse bu modelle dinlenmez ayni genel müzikler dinlenir ama müziğin ana planda olduğu tarzda dinlenmez phonk gibi basslı tarz müzikler dinlenmez

valla hocam nasıl deyim kötü değil müzik dinlenmez normal telefonla konuşursun lazım olur felan alırsın kullanırsın üzmez bu arada o konularda ama müzik dinlicekse bu modelle dinlenmez ayni genel müzikler dinlenir ama müziğin ana planda olduğu tarzda dinlenmez phonk gibi basslı tarz müzikler dinlenmez
Ben kullanmicam evde kaliteli bir markanın var fakat hep düşürdüğü çizdiği için vermiyorum artık rap tarzı şeyler dinliyor başka modeller gösterdim kabul etmedi hemen bugün alınmasını istiyor.😀artık yapacak bişi yok ikna edemedim dinlemiyor.

Son düzenleme:
Ve herzamanki gibi beni dinlemedi ve xiaomi buds 6 active aldı.umarım memnun kalır

hocam bunu önerebilirim müzik için ideal

inceleme videolarına bakabilirsin ses kalitesi konusunda övülüyor

alırsan geri dönüş olarak ilet bende merak ediyorum canlı performansını o kadar iyi mi ona göre bende almak istiyorum
Beni dinlemedi hocam kendi herşeyi çok bilmiş velet aldı kendi istediğini.

Geri