Skynel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,239
Ne kadara geldi hocamBana gelen anlattığın gibi bu panel rog a yakışmamış ışık sızması bir garip desteğe yazdım görselleri ilettim %20 ücret iadesi verdiler
Ne kadara geldi hocamBana gelen anlattığın gibi bu panel rog a yakışmamış ışık sızması bir garip desteğe yazdım görselleri ilettim %20 ücret iadesi verdiler
Monitör benim elime cumartesi geçecek o zaman bakarımBende aynısını aldım ama bir şey fark ettim, yan taraflardan bakınca sararma oluyor, özellikle siyah renkte bir şey açıkken, eline ulaştıysa sende kontrol edebilir misin? Monitör normalde öyle mi yoksa bana gelen mi sorunlu. Acayip bir renk kayması oluyor.
1 pikselli 5700 e aldım (piksel yazıyordu) ışık sızmasını gösterdim bu arada basit bir ışık sızması değil baya baya ekran sarımsı oluyor yandan bakınca 1153 TL iade yaptılar 4600 civarına geldiNe kadara geldi hocam
Keşke bu kısmi iade aldığınızı söylemeseydiniz, bu forumda suistimal edecek o kadar çok kişi var ki..1 pikselli 5700 e aldım (piksel yazıyordu) ışık sızmasını gösterdim bu arada basit bir ışık sızması değil baya baya ekran sarımsı oluyor yandan bakınca 1153 TL iade yaptılar 4600 civarına geldi
Yaparlar maalesef dümenden arayacak %20 isteyecek şaşırtmazKeşke bu kısmi iade aldığınızı söylemeseydiniz, bu forumda suistimal edecek o kadar çok kişi var ki..
Temu iade konusu gibi olacak.
Yakında açarlar hatta konusunu ‘’ Amazon Depo %20 indirimli ürünler + Dümenle gelen %20 kısmi iade taktiği’’
Geliyorlar hissediyorum.
Amazon bu konuda incelemeden iade yapmıyor ama gerçekten bir hata varsa iade yapıyor. Kanıtlamaları lazım yoksa iade vermiyor temu da koşulsuz şartsız beyanına istinaden iade vardıKeşke bu kısmi iade aldığınızı söylemeseydiniz, bu forumda suistimal edecek o kadar çok kişi var ki..
Yakında açarlar hatta konusunu ‘’ Amazon Depo %20 indirimli ürünler + Dümenle gelen %20 kısmi iade taktiği’’
Geliyorlar hissediyorum.
yapcak bir şey yok ben detayları verdim kısmı iade kısmında ki haklıyız da o kadar para veriyoruz belirtilmeyen kusuru esmi geçelimKeşke bu kısmi iade aldığınızı söylemeseydiniz, bu forumda suistimal edecek o kadar çok kişi var ki..
Geliyorlar hissediyorum.
bu arada dener misin ses tamamen kapanıyor mu ben en son aldığımda sesi en son kısmaya getirdiğimde %1-2 gibi oluyordu yani hala ses geliyordu düğmeden kapatmaya çalıştığımda3-4 saattir kullanıyorum yazılımsal synapse 3/4 sorunu var teknik ekibe yazdım sorunun farkındayız en yakın zamanda update gelecek dediler bunun harici hiçbir sorun yok kulaklıkla ilgili
ben alırken yeni gibi yazıyordu, gerçekten de yeni gibi kulaklık sadece açılmış bakılmış takılmamış bile öneririm yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ped rahatsız ederse deri pedler satılıyor onlardan da alınabilir
aynrn öyle Abi her şeyi açık açık yazıyorlar bir de bunlar suistimal edince adamların iyi niyeti de ellerinde patlıyor ondan sonra neden Türkiye’deki Siteler müşterilere karşı böyle sertler diye söyleniyoruz söylemeyin abi böyle şeyleri yaKeşke bu kısmi iade aldığınızı söylemeseydiniz, bu forumda suistimal edecek o kadar çok kişi var ki..
Geliyorlar hissediyorum.
bu arada kısmı iade alırsan ürün artık iade edilemiyor o hakkın yanıyor bilginiz olsunda sonra demeyin niye iade edemiyorum yok 1 yıl garanti vermiştiniz iade konusunda falanaynrn öyle Abi her şeyi açık açık yazıyorlar bir de bunlar suistimal edince adamların iyi niyeti de ellerinde patlıyor ondan sonra neden Türkiye’deki Siteler müşterilere karşı böyle sertler diye söyleniyoruz söylemeyin abi böyle şeyleri ya
Peki Amazon kredisi olarak mı yaptılar yoksa direkt kredi kartına mı1 pikselli 5700 e aldım (piksel yazıyordu) ışık sızmasını gösterdim bu arada basit bir ışık sızması değil baya baya ekran sarımsı oluyor yandan bakınca 1153 TL iade yaptılar 4600 civarına geldi
kısmi iade alıp teknik servisten değişim almaya çalışacak çok aç varbu arada kısmı iade alırsan ürün artık iade edilemiyor o hakkın yanıyor bilginiz olsunda sonra demeyin niye iade edemiyorum yok 1 yıl garanti vermiştiniz iade konusunda falan
PARA İADESİ VERİYORLARPeki Amazon kredisi olarak mı yaptılar yoksa direkt kredi kartına mı
onu daha sormadım iyi hatırlattın bakalım bu ürünlerin üretici garantileri geçerli mi geçersizse o aç denilenlerin elinde güzel patlama yaşanır ^^kısmi iade alıp teknik servisten değişim almaya çalışacak çok aç varhafife alıyorsunuz
Kullanıcı hatası bir durum yoksa değişim olması için amazonun elinde olması gerekir ürünün ama şöyle bişi var senin aldığın ürün depo stoğu normal stok değil o yüzden para iadesi olur gibi benim yaklaşımıma göre normal stok ile depo stoğunu bir tutmaz diye düşünüyorum.PARA İADESİ VERİYORLAR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu daha sormadım iyi hatırlattın bakalım bu ürünlerin üretici garantileri geçerli mi geçersizse o aç denilenlerin elinde güzel patlama yaşanır ^^