- Reaksiyon skoru
- 335
gülüşe bak evlat olsa sevilmezQKFKAKFKWKFKQKFKQKFKQKFKQKCKAKDKAKFKALFLALDLALFKAKFKAKCKAKFKAKSKAKDKAKFKQKFKQKFLQKDLALSLQLDLQLDLALFLWKFLALFKAKFKAKCLSLDKAKAKAL
ALDIĞIM HERŞEYİ ANA BABA PARASI İLE ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYOR KAHKAHA ATIYORUM EVDE AKDKQKFLALFLQLGLSLFLALFLWLGLALLGLWLFLALFLALGKWLFLAKFKALDLALALAKLKWKS
Lan ucube tek vasfın oyun oynamak gelip burada bana sallıyorsun cevabını alınca kudurma takip etmiyormuş vay vay AKFKAKFKQKFLLALDLALFLAKFLALFLALDLALFLALFLLALFLSLFLALFLSLFLALSLSLAKA
Egoist yazmış birde yarma ya burada milletin aldığı şeylerle dalga geçen insanların neler yaşadığını bilmeden yorum yapan sensin hala aşağılık kompleksi diyor senin gibi ucubelere az bile yapıyorum hayatında tek vasfı evinde klavye başında millete sataşmak olan ucubelere az bile yapıyorum asgarinin 1-2k üstü yazmış birde QKFKQLFLLWFÖLALCLALFLQLFLALFLALFLQLFLQLFLAKFLALFLQLDLALDLADLLALSLDLSDLLSLFLSLFLSLCLSLFLSLFLSLSLSLSL
aldığın her şeyi ana baba parası ile aldığını düşünüyorum demedim ailene bağımlı olduğunu ve bu kafayla bağımlı olacağını belirttim aile kurabilecek potansiyel yok sende daha fazla konuyu kirletme git mental destek al