İşlemci Yükselteceğim Yardım

QKFKAKFKWKFKQKFKQKFKQKFKQKCKAKDKAKFKALFLALDLALFKAKFKAKCKAKFKAKSKAKDKAKFKQKFKQKFLQKDLALSLQLDLQLDLALFLWKFLALFKAKFKAKCLSLDKAKAKAL
ALDIĞIM HERŞEYİ ANA BABA PARASI İLE ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYOR KAHKAHA ATIYORUM EVDE AKDKQKFLALFLQLGLSLFLALFLWLGLALLGLWLFLALFLALGKWLFLAKFKALDLALALAKLKWKS
Lan ucube tek vasfın oyun oynamak gelip burada bana sallıyorsun cevabını alınca kudurma takip etmiyormuş vay vay AKFKAKFKQKFLLALDLALFLAKFLALFLALDLALFLALFLLALFLSLFLALFLSLFLALSLSLAKA
Egoist yazmış birde yarma ya burada milletin aldığı şeylerle dalga geçen insanların neler yaşadığını bilmeden yorum yapan sensin hala aşağılık kompleksi diyor senin gibi ucubelere az bile yapıyorum hayatında tek vasfı evinde klavye başında millete sataşmak olan ucubelere az bile yapıyorum asgarinin 1-2k üstü yazmış birde QKFKQLFLLWFÖLALCLALFLQLFLALFLALFLQLFLQLFLAKFLALFLQLDLALDLADLLALSLDLSDLLSLFLSLFLSLCLSLFLSLFLSLSLSLSL
gülüşe bak evlat olsa sevilmez
aldığın her şeyi ana baba parası ile aldığını düşünüyorum demedim ailene bağımlı olduğunu ve bu kafayla bağımlı olacağını belirttim aile kurabilecek potansiyel yok sende daha fazla konuyu kirletme git mental destek al

QKFKAKFKWKFKQKFKQKFKQKFKQKCKAKDKAKFKALFLALDLALFKAKFKAKCKAKFKAKSKAKDKAKFKQKFKQKFLQKDLALSLQLDLQLDLALFLWKFLALFKAKFKAKCLSLDKAKAKAL
ALDIĞIM HERŞEYİ ANA BABA PARASI İLE ALDIĞIMI DÜŞÜNÜYOR KAHKAHA ATIYORUM EVDE AKDKQKFLALFLQLGLSLFLALFLWLGLALLGLWLFLALFLALGKWLFLAKFKALDLALALAKLKWKS
Lan ucube tek vasfın oyun oynamak gelip burada bana sallıyorsun cevabını alınca kudurma takip etmiyormuş vay vay AKFKAKFKQKFLLALDLALFLAKFLALFLALDLALFLALFLLALFLSLFLALFLSLFLALSLSLAKA
Egoist yazmış birde yarma ya burada milletin aldığı şeylerle dalga geçen insanların neler yaşadığını bilmeden yorum yapan sensin hala aşağılık kompleksi diyor senin gibi ucubelere az bile yapıyorum hayatında tek vasfı evinde klavye başında millete sataşmak olan ucubelere az bile yapıyorum asgarinin 1-2k üstü yazmış birde QKFKQLFLLWFÖLALCLALFLQLFLALFLALFLQLFLQLFLAKFLALFLQLDLALDLADLLALSLDLSDLLSLFLSLFLSLCLSLFLSLFLSLSLSLSL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her istediğin yapılınca AKFKQKFKQKFKALFLAKKFLQLFKQKFKAKFKAKFKALFKALDKALFKKAKFKAKFKAKFKALFKAKFKAKFKQKFKQKFKQKDLKAKSLQKAKAK
VAY UCUBE A620 7500f önermeye devam millete QKFKQKGKQKFKQKFKQKSKA
ne takip edeceğim seni forumda gezerken gördüm konularını hakaret etmeden ilerleyemiyorsun aşağılık kompleksi var sende ailene allah sabır versin senin gibi egoist ama içi boş bi oğlum olsa değil harçlık günahımı vermem evden siktiri çekerdim hayatın boyunca bu akıl ve zeka seviyesiyle alabileceğin en yüksek aylık kazanç ya asgari ücret yada 1 2 bin üstü senden adam olmaz dolayısıyla ailene de bağımlı yaşayacaksın nasıl yetiştirdiler seni hayret her istediği yapılınca böyle oluyor tabi neyse hayatın tokadını yedikten sonra anlarsın söylediklerimin anlamını
Aşırı boş yaptınız 😐

Uygunsuz davranış
gülüşe bak evlat olsa sevilmez
aldığın her şeyi ana baba parası ile aldığını düşünüyorum demedim ailene bağımlı olduğunu ve bu kafayla bağımlı olacağını belirttim aile kurabilecek potansiyel yok sende daha fazla konuyu kirletme git mental destek al
Biraz daha buraya yazmaya devam edersen Allah çarpsın seni bulup gebertirim tek vasfın sabah akşam pc oynamamak gelip hala laf söylüyor son mesajın olsun bu bak bakalım sonraki mesajında neler oluyor

birine bir şey önermeme izin vermiyorki bir şey diyorum adama hemen damlıyor adama şunu önermiş bilmemne kardeşim benim önerim bu sanane forum değil mi burası

birine bir şey önermeme izin vermiyorki bir şey diyorum adama hemen damlıyor adama şunu önermiş bilmemne kardeşim benim önerim bu sanane forum değil mi burası
Forum fakat ikinizde sacma konuşuyorsunuz biriniz ekran kartı ile dalg geçer öteki ddr5 geç diyene saçma şeyler der anakartı satacağını nerden çıkarttı orasını bilmiyorum ama uzamayabilirdi forumdayız öyle devam edelim Ka-Chow

Biraz daha buraya yazmaya devam edersen Allah çarpsın seni bulup gebertirim tek vasfın sabah akşam pc oynamamak gelip hala laf söylüyor son mesajın olsun bu bak bakalım sonraki mesajında neler oluyor
Hakkında hakaret davası açacağım dava fazla mesaj göndermiyorum gerekli hukuki işlemleri başlatıyorum

Mesajları silmen bir şey değiştirmez korkaksın forumda mahkeme istediğinde log kayıtlarını vermek zorunda ve verecek

Hakkında hakaret davası açacağım dava fazla mesaj göndermiyorum gerekli hukuki işlemleri başlatıyorum

Mesajları silmen bir şey değiştirmez korkaksın forumda mahkeme istediğinde log kayıtlarını vermek zorunda ve verecek
Yaparsın üstteki mesajların ssleride bende sakın karşı dava açılınca kaçma

Asus Tuf 4070 Super 12 gb ekran kartını şuan ryzen 5 3600 ile kullanıyorum. İşlemciyi yükseltmem gerektiğini söyleyenler oldu ankart am4 destekliyor. (Asus Rog Strix X570-E Gaming)
Hangi işlemciyi almalıyım?
İşlemcin ekran kartına güçsüz ama şuan sana yetiyorsa değiştirme zahmetine girmene gerek yok. Gerçekten ihtiyacın varsa cpu tavsiyesinde bulunalım. Pc yi ne amaçla kullanıyorsun iş, oyun? Oyunsa ne oynuyorsun?

İkinizde boş yapmışınız bide kimseyi dava açacam fln diye tehdit etme ailevi konulara ilk sen girmişsin ikiniz de suçlusunuz hatta bence ailevi konulara girerek suçunuzu ikiye katlamışsınız herkes forumda fikrini suna bilir ama yok sen bunu bilmiyorsun yok ekran kartın şöyle böyle diyip olayı uzatmak ta karşı tarafı kışkırtıyorsunuz

Asus Tuf 4070 Super 12 gb ekran kartını şuan ryzen 5 3600 ile kullanıyorum. İşlemciyi yükseltmem gerektiğini söyleyenler oldu ankart am4 destekliyor. (Asus Rog Strix X570-E Gaming)
Hangi işlemciyi almalıyım?
Bütçe varsa am5 e geçebilirsin ama bütçe sınırlıysa 7 5800x3d 9 5900x vb. Am4 tarafında güçlü işlemciler alabilirsin

Son düzenleme:
İkinizde boş yapmışınız bide kimseyi dava açacam fln diye tehdit etme ailevi konulara ilk sen girmişsin ikiniz de suçlusunuz hatta bence ailevi konulara girerek suçunuzu ikiye katlamışsınız herkes forumda fikrini suna bilir ama yok sen bunu bilmiyorsun yok ekran kartın şöyle böyle diyip olayı uzatmak ta karşı tarafı kışkırtıyorsun yani kısaca bu dava düşer 😂

Bütçe varsa am5 e geçebilirsin ama bütçe sınırlıysa 7 5800x3d 9 5900x vb. Am4 tarafında güçlü işlemciler alabilirsin
Boş yapan sensin sana mı soracağım kimin hakkında şikayetçi olup olmayacağımı uzatma daha fazla konuyu

oksijen israfısın cidden

sorunlular la bunlar
Valla billa ya adama açıklıyorum diyorum adam halla ona buna sataşmaya çalışıyor anonim hesap bunlar çok uğraşmayacaksın gidip etsin bakim nereye ediyor (BELKİ BABASINA FALAN ŞİKAYET EDER) ldmdkxkmxzkmskxmxk

Geri