🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Al hocam beyazı piyasada kolay bulunamıyor fiyatlar da aşırı pahalı niyeyse anlamadım :D alt tarafı beyaz ama talep çok herhalde beyaz sistem yapanlardan dolayı her halde :D

Al hocam beyazı piyasada kolay bulunamıyor fiyatlar da aşırı pahalı niyeyse anlamadım :D alt tarafı beyaz ama talep çok herhalde beyaz sistem yapanlardan dolayı her halde :D
deathadder v3 pro aldım sıfır geldi ama kulaklık bi tık hijyen açısından düşündürüyor başkasının giydiğini düşününce az da olsa :D

deathadder v3 pro aldım sıfır geldi ama kulaklık bi tık hijyen açısından düşündürüyor başkasının giydiğini düşününce az da olsa :D
Dostum 13bin liradan satılıyor piyasa da 4600e geliyor diyosun kulaküstü kulaklık yani hijyenden ne olabilir ıslak mendille siler kullanırsın :D
Almıyorsan ben çekiyorum :D

Benim aldığım cihazda ölü piksel çıktığı için 934 tl iade aldım 6200 e almıştım monitörü yanlış biliyorsunuz.
Konuştuğunuz, müşteri hizmetleri görevlisinden kaynaklıdır. Ne dediklerini, ne yaptıklarını bilmiyorlar. Bana misal telefonlar fiyat hatasından kaldırıldı dediler, bir daha gelecek dediler. Telefonlar stoğa bir daha girmedi, meğer satılmış.

Dostum 13bin liradan satılıyor piyasa da 4600e geliyor diyosun kulaküstü kulaklık yani hijyenden ne olabilir ıslak mendille siler kullanırsın :D
Almıyorsan ben çekiyorum :D
thx için para ödemek koyuyor insana 10-15 dolardı sanırım yada 20 dolar

iptal ette bari müşteri hizmetlerine sor oluyor mu diye niye alıyorsun boşuna belli değil olup olmayacağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet öylede :D boş program valla saçma gelmişti bana
valla başka kulaklıklarla da kullanabilmiştim ses sistemiyle de sinema modunda felan denedim diye hatırlıyorum zamanında, ses kalitesini arttırıyordu baya, ses kasılmayan kulaklıkta ses kastırıyordu adamlar güzel yapmışlar :D

Çok bekledim sen almayınca ben aldım :D
Bu arada yanlış bilgi vermişim kb Amzon sıfırını 8644e satıyormuş ama yine de yarı yarıya nerdeyse fiyat baya avantajlı
Piyasa da diğer satıcılarda 13binden başlıyor mediamarktta mesela 13bin küsür
A101 de gördüm 5bine satıyor ama 2023 versiyonu mu bilmiyorum

valla başka kulaklıklarla da kullanabilmiştim ses sistemiyle de sinema modunda felan denedim diye hatırlıyorum zamanında, ses kalitesini arttırıyordu baya, ses kasılmayan kulaklıkta ses kastırıyordu adamlar güzel yapmışlar :D

Çok bekledim sen almayınca ben aldım :D
hayırlı olsun gelince fotoğrafını atarsın merak ettim durumu nasıl çıkar :D

Ben 2 adet Tp Link BE550 meh router aldım, 1 tanesi sıfır diğeri sıfır gibi geldi. 2 adet Razer Blackshark V2 Pro aldım, 1 tanesi sıfır ve usb kablosu eksik ,diğeri kullanılmış ve 1 adet usb kablosu eksik geldi. Kullanılmış gelene iade oluşturdum. Diğerini kendim kullanmak için tutmaya karar verdim. Dün SteelSeries Nova Pro yakaladım ve onu aldım. Az önce teslim edildi bildiğin sıfır geldi ama onda da 1 adet usb kablo eksik. Alanların hepsi içinden kabloyu çalmış. Nova yı tutup diğer Razer' ıda iade etmeye karar verdim. Eğer Razer Blackshark V2 Pro siyah isteyen varsa iade yerine aldığım fiyata verebilirim. Sıfır gibi duruyor. İsteyen varsa mesaj atsın. (Kaçıran varsa işine yarasın diye yazıyorum. Sadece İstanbul Beşiktaş' ta elden veririm. Herhangi platformda ilan, iskelede buluşalım vs. olaylarına girmem. Sadece bu şartlar altında almak isteyen olursa yazsın lütfen)

Geri