Xelushy
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
20232023 ise belki düşünülebilir
20232023 ise belki düşünülebilir
Al hocam beyazı piyasada kolay bulunamıyor fiyatlar da aşırı pahalı niyeyse anlamadım
deathadder v3 pro aldım sıfır geldi ama kulaklık bi tık hijyen açısından düşündürüyor başkasının giydiğini düşününce az da olsaAl hocam beyazı piyasada kolay bulunamıyor fiyatlar da aşırı pahalı niyeyse anlamadımalt tarafı beyaz ama talep çok herhalde beyaz sistem yapanlardan dolayı her halde
![]()
Dostum 13bin liradan satılıyor piyasa da 4600e geliyor diyosun kulaküstü kulaklık yani hijyenden ne olabilir ıslak mendille siler kullanırsındeathadder v3 pro aldım sıfır geldi ama kulaklık bi tık hijyen açısından düşündürüyor başkasının giydiğini düşününce az da olsa![]()
Konuştuğunuz, müşteri hizmetleri görevlisinden kaynaklıdır. Ne dediklerini, ne yaptıklarını bilmiyorlar. Bana misal telefonlar fiyat hatasından kaldırıldı dediler, bir daha gelecek dediler. Telefonlar stoğa bir daha girmedi, meğer satılmış.Benim aldığım cihazda ölü piksel çıktığı için 934 tl iade aldım 6200 e almıştım monitörü yanlış biliyorsunuz.
Yok ben başarılı olan taraftayım ahasdagh
thx için para ödemek koyuyor insana 10-15 dolardı sanırım yada 20 dolarDostum 13bin liradan satılıyor piyasa da 4600e geliyor diyosun kulaküstü kulaklık yani hijyenden ne olabilir ıslak mendille siler kullanırsın
Almıyorsan ben çekiyorum![]()
O ömür boyu aktif kalıyor diye biliyorum aynı bilgisayardathx için para ödemek koyuyor insana 10-15 dolardı sanırım yada 20 dolar
iptal ette bari müşteri hizmetlerine sor oluyor mu diye niye alıyorsun boşuna belli değil olup olmayacağıYok ben başarılı olan taraftayım ahasdagh
evet öyledeO ömür boyu aktif kalıyor diye biliyorum aynı bilgisayarda
bitti stokDostum 13bin liradan satılıyor piyasa da 4600e geliyor diyosun kulaküstü kulaklık yani hijyenden ne olabilir ıslak mendille siler kullanırsın
Almıyorsan ben çekiyorum![]()
valla başka kulaklıklarla da kullanabilmiştim ses sistemiyle de sinema modunda felan denedim diye hatırlıyorum zamanında, ses kalitesini arttırıyordu baya, ses kasılmayan kulaklıkta ses kastırıyordu adamlar güzel yapmışlariptal ette bari müşteri hizmetlerine sor oluyor mu diye niye alıyorsun boşuna belli değil olup olmayacağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet öyledeboş program valla saçma gelmişti bana
Çok bekledim sen almayınca ben aldımbitti stok![]()
hayırlı olsun gelince fotoğrafını atarsın merak ettim durumu nasıl çıkarvalla başka kulaklıklarla da kullanabilmiştim ses sistemiyle de sinema modunda felan denedim diye hatırlıyorum zamanında, ses kalitesini arttırıyordu baya, ses kasılmayan kulaklıkta ses kastırıyordu adamlar güzel yapmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok bekledim sen almayınca ben aldım![]()