🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aynn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

faturalar umarım gelirde servisten destek alınır
Fatura kesmek zorundalar normalde ikinci elde olsa online üzerinden satıp kar ediyorlar ve kdv vs. de ödeniyor bildiğim kadarıyla. Belki yoğunluktan ötürü faturalar geç geliyor olabilir. Amazon a sormak lazım.

Thh mi? Ne alaka depo ürününde thh anlamadım
Dostum 30 günden sonra doa belgesiz işlem yapılmıyor bilgin olsun doa belgesi için fatura lazım :)keza tüketici hakem heyeti içinde aynı durum geçerli

aynn

faturalar umarım gelirde servisten destek alınır
Bende sordum 10 iş günü içinde yansır dedi bakalım

Fatura kesmek zorundalar normalde ikinci elde olsa online üzerinden satıp kar ediyorlar ve kdv vs. de ödeniyor bildiğim kadarıyla. Belki yoğunluktan ötürü faturalar geç geliyor olabilir. Amazon a sormak lazım.
3 iş gününde gelir demişti müşteri hizmetleri de geçti benim gelmedi

3 iş gününde gelir demişti müşteri hizmetleri de geçti benim gelmedi
4018.webp

Çizik vs yazıyordu almadan önce ürün bugün geldi sıfır :) 1318'e geldi kardeşime aldım pubg mobil için sesi vs'de süper bütçem fazla yok şu sıralar almak istediğim bir kaç ürün daha varda bakalım hayırlısı 😆 en düşük fiyattan aldım genelde düşük fiyatlı ürünler daha kötü durumda oluyor ama nasip bana sıfır geldi

bu depo bir kerelik mi yoksa ürünler yenilenecek mi bilen var mı?

bu depo bir kerelik mi yoksa ürünler yenilenecek mi bilen var mı?
İade geldikçe depoya Amazon Depo üzerinden satışı uygun olanları giriyorlar sisteme
Kasım indirimlerinden sonra da gelen iadeler ile yine Amazon Depo macerası görürüz :D

Geri