yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 817
hayır girdiğinde de göremdim ki anlık düşmüş galibaBitmiş çünkü.
hayır girdiğinde de göremdim ki anlık düşmüş galibaBitmiş çünkü.
Dostum 30 günden sonra doa belgesiz işlem yapılmıyor bilgin olsun doa belgesi için fatura lazımkeza tüketici hakem heyeti içinde aynı durum geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende sordum 10 iş günü içinde yansır dedi bakalım
hocam bunlar gerçekten 2. el mi? ben kutu hasarlı defolu falan sanmıstım, nerden temin ediyor amazon bunları?deathadder v3 pro aldım sıfır geldi ama kulaklık bi tık hijyen açısından düşündürüyor başkasının giydiğini düşününce az da olsa![]()
bence kötü dileklerini fırsat yakalayanlara değil insanları fırsatlara mecbur bırankanlara et (Stokçular konusunda haklısın ufak tefek al satçılar ekmeğinin peşinde
Onlara ediyorum ekmeğinin peşinde ama o ekmek fakirin masumun elindr olmasın br aga adam 6 aydır kulaklık bakıyo uygun düşsünde alayım diye parası yetmiyo, adamşar 4 tane alıyo 10 tane alıyo ve satmaya çalılıyo satarkendr çogu amazonun 2. El diye sattığını 0 kapalı kutu diye satıyo. Azada tepki göstermek lazım çoğada.bence kötü dileklerini fırsat yakalayanlara değil insanları fırsatlara mecbur bırankanlara et (Stokçular konusunda haklısın ufak tefek al satçılar ekmeğinin peşinde)
açık konuşayım 6 aydır sıcak fırsatları takip eden biri çok rahat kulaklığını almıştı bu yıl indirimler iyiydi daha kasım var. Karaborsa ve stokçuluğa ben de karşıyım ama zaten bu indirimlerde gelen stoklar belliydi stoğu fazla olan pek kulaklık yoktu mouse vs vardıOnlara ediyorum ekmeğinin peşinde ama o ekmek fakirin masumun elindr olmasın br aga adam 6 aydır kulaklık bakıyo uygun düşsünde alayım diye parası yetmiyo, adamşar 4 tane alıyo 10 tane alıyo ve satmaya çalılıyo satarkendr çogu amazonun 2. El diye sattığını 0 kapalı kutu diye satıyo. Azada tepki göstermek lazım çoğada.
Hocam kendi sattığı ürünler, 30 gün koşulsuz iade hakkı veriyor ya, alan kişi 20 gün kullanıp iade ediyor kimisi 1 hafta sonra iade ediyor falan bazıları yıpranmış geliyor sıfır satışa uygun olmayınca Amazon Depo adı altında ikinci el olarak satmaya başladılar. Bazı ürünlerde hiç kullanılmamış sıfır geliyor dış kutusu hafif hasar almış diye mesela kargoda giderken sağı solu eziliyor vs. ne bileyim depoda beklerken üstü tozlanıyor falan onları da ucuzdan elden çıkarsınlar diye Amazon Depo dan satışa giriyorlar. Kutu tozlu ama içi tertemiz sıfır ürün geldiği çok oluyor.hocam bunlar gerçekten 2. el mi? ben kutu hasarlı defolu falan sanmıstım, nerden temin ediyor amazon bunları?
Klavye mouse kulaklık game pad aldım piyasanın yarı ve üçte bir fiyatına hepsi jelatinli sadece kutusu tozlu geldi çok memnunumHocam kendi sattığı ürünler, 30 gün koşulsuz iade hakkı veriyor ya, alan kişi 20 gün kullanıp iade ediyor kimisi 1 hafta sonra iade ediyor falan bazıları yıpranmış geliyor sıfır satışa uygun olmayınca Amazon Depo adı altında ikinci el olarak satmaya başladılar. Bazı ürünlerde hiç kullanılmamış sıfır geliyor dış kutusu hafif hasar almış diye mesela kargoda giderken sağı solu eziliyor vs. ne bileyim depoda beklerken üstü tozlanıyor falan onları da ucuzdan elden çıkarsınlar diye Amazon Depo dan satışa giriyorlar. Kutu tozlu ama içi tertemiz sıfır ürün geldiği çok oluyor.
Bana da aynı şekil geldi hiç iade çıkarmadım piyasanın yarı fiyatına 3te1 fiyatına hep on numara fiyatlardan yakaladıkKlavye mouse kulaklık game pad aldım piyasanın yarı ve üçte bir fiyatına hepsi jelatinli sadece kutusu tozlu geldi çok memnunum
Başkan ilk günler de deli indirim oldu yelpaze genişti herkes tüketti şimdi iade vs olursa düşüyorBen F5 falan atıyorum bakıyorum elektronik kısmına hiçbir şey bulamıyorum almaya değer siz bir sürü ürün alıyorsunuz o nasıl oluyor anlamadım gitti.
şuan f5 atmanızın hiçbir anlamı yok stok girişi yok ilk iki gün adam akıllı stok girişi oldu pazartesi gününden itibaren tekrar stok girişini bekliyoruzBen F5 falan atıyorum bakıyorum elektronik kısmına hiçbir şey bulamıyorum almaya değer siz bir sürü ürün alıyorsunuz o nasıl oluyor anlamadım gitti.
İndirimler başladığı an ikinci el ürünlere de stok gelirse6 Ekim Amazon indirimleri saat kaçta başlıyor?