🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Coil whine çıkması kullanıma engel değil, zaten amazondan kaynaklı bir sorun da değil. O yüzden vermezler.
Coil whine çıkması kullanıma engel değil
Monitörde ışık sızması olması da kullanıma engel değil ona bakarsan

Ben denemek için veya ne tazrz diye göörmke için almadım. Direk kendim kullanmak için aldım. Razer' larda sadece çok iyi yazan vardı o yüzden ilk onu almıştım ama aynı gece yeni gibi gelen geldi o yüzden 2. kez aldım. İlk aldığım kullanılmış geldi zaten. Daha sonra Nova yakalamasam 2. aldığımı kendim için tutacaktım. Meshleri ise zaten 2 tane ihtiyacım olduğu için 2 adet aldım.
Zaten ürünler 2 el'ya normal değilmi kullanılmış olması :)

2 gün önce aldığım aula sıfırdan farksız geldi şuanlık bir sorun yok kutusu hasarlı teste devam ediyorum. Alan kişi yüksek ihtimal beğenmemiş iade etmiş stok gelirse değerlendirirsiniz
Ses tuşu kısılmıyor bana gelende ne kadar çeviriden çevir ses seviyesi 100 ama ben dert etmedim bişey olmaz

Nova kaça geldi hocam

Salı günü varış diyor bakalım hep geç söylüyor mağdurluk yaşanmasın diye pazartesi gelebilir bir ihtimal bugün kargoya verirlerse, gelince atarım fotoğraf

(Playstation edition muş ben normal sandım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B550 yi kaça aldın hocam?
Tanesi 4653 TL

Ses tuşu kısılmıyor bana gelende ne kadar çeviriden çevir ses seviyesi 100 ama ben dert etmedim bişey olmaz
ses kısma için ek ayar yapman lazım normal halinde klavye renklerinin parlaklığını ayarlıyorsun belki de alan senin gibi düşünüp iade etti :kekw:

Terbiyesizlik yapma, yapmak istiyorsan da özelden yaz oradan konuşalım.
yok senin düşüncene anlam veremedim güzel kardeşim bu arada 4 değil ya 3. klavye olur da kimse karışamaz kaç tane alacağıma ne alacağıma dostum ilgini çeken bir şey varsa gidip alabilirsin

İade oluyor dediler en kötü iade ederim sıkıntı değil
yok baştan sorsaydın ona göre alsaydın ya boşuna beklicen gelcek iade etcen falan bilmiyorum kullanacak mısın da

İhtiyacından fazla alıp insanlara pahalıya satıp bu ekonomide kazandıkları 3 5 kuruşa göz diken stockculuk yapanların allah belasını versin
bence kötü dileklerini fırsat yakalayanlara değil insanları fırsatlara mecbur bırankanlara et (Stokçular konusunda haklısın ufak tefek al satçılar ekmeğinin peşinde)

Geri