🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hayırlı olsun gelince fotoğrafını atarsın merak ettim durumu nasıl çıkar :D
Salı günü varış diyor bakalım hep geç söylüyor mağdurluk yaşanmasın diye pazartesi gelebilir bir ihtimal bugün kargoya verirlerse, gelince atarım fotoğraf

(Playstation edition muş ben normal sandım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 adet Tp Link BE550 meh router aldım, 1 tanesi sıfır diğeri sıfır gibi geldi. 2 adet Razer Blackshark V2 Pro aldım, 1 tanesi sıfır ve usb kablosu eksik ,diğeri kullanılmış ve 1 adet usb kablosu eksik geldi. Kullanılmış gelene iade oluşturdum. Diğerini kendim kullanmak için tutmaya karar verdim. Dün SteelSeries Nova Pro yakaladım ve onu aldım. Az önce teslim edildi bildiğin sıfır geldi ama onda da 1 adet usb kablo eksik. Alanların hepsi içinden kabloyu çalmış. Nova yı tutup diğer Razer' ıda iade etmeye karar verdim. Eğer Razer Blackshark V2 Pro siyah isteyen varsa iade yerine aldığım fiyata verebilirim. Sıfır gibi duruyor. İsteyen varsa mesaj atsın. (Kaçıran varsa işine yarasın diye yazıyorum. Sadece İstanbul Beşiktaş' ta elden veririm. Herhangi platformda ilan, iskelede buluşalım vs. olaylarına girmem. Sadece bu şartlar altında almak isteyen olursa yazsın lütfen)
B550 yi kaça aldın hocam?

Ben 2 adet Tp Link BE550 meh router aldım, 1 tanesi sıfır diğeri sıfır gibi geldi. 2 adet Razer Blackshark V2 Pro aldım, 1 tanesi sıfır ve usb kablosu eksik ,diğeri kullanılmış ve 1 adet usb kablosu eksik geldi. Kullanılmış gelene iade oluşturdum. Diğerini kendim kullanmak için tutmaya karar verdim. Dün SteelSeries Nova Pro yakaladım ve onu aldım. Az önce teslim edildi bildiğin sıfır geldi ama onda da 1 adet usb kablo eksik. Alanların hepsi içinden kabloyu çalmış. Nova yı tutup diğer Razer' ıda iade etmeye karar verdim. Eğer Razer Blackshark V2 Pro siyah isteyen varsa iade yerine aldığım fiyata verebilirim. Sıfır gibi duruyor. İsteyen varsa mesaj atsın. (Kaçıran varsa işine yarasın diye yazıyorum. Sadece İstanbul Beşiktaş' ta elden veririm. Herhangi platformda ilan, iskelede buluşalım vs. olaylarına girmem. Sadece bu şartlar altında almak isteyen olursa yazsın lütfen)
Halihazırda iade hakkin var hocam ama zaten bu ürünlerde belirtilmiş ne tarz ürün diye bu riski göze alıp sonra iade etmek biraz mantıksız geldi bana

Nova kaça geldi hocam

Uygunsuz Dil
İhtiyacından fazla alıp insanlara pahalıya satıp bu ekonomide kazandıkları 3 5 kuruşa göz diken stockculuk yapanların allah belasını versin

Halihazırda iade hakkin var hocam ama zaten bu ürünlerde belirtilmiş ne tarz ürün diye bu riski göze alıp sonra iade etmek biraz mantıksız geldi bana
hacı sence benim novayı napsak :D ses tekerleğine bence dünkü bahsi geçen sildiği şeyin köpüğü kaçtı ve bozdu gibi geliyor veya zaten bozuktu iade etti kullanım yaptı dicemde padler temiz kokuyordu ama ben yine yıkadım ve sabahtan beri kafamda (1 den beri) hala sıfır kokusu geliyor burnuma

hacı ben nova 7 yi çok sevdim ne yapcaz :D
Problem teşkil edecek bir şey yoksa kullanıma kullan gitsin :) iyi fiyattan almışsın. Banada masaüstü PC için takas teklifi geldi gorseldeki laptop benim PC ise i5 13400f rtx 4060'ti 16 GB 2 k monitör vs ne diyorsun bu duruma hocam

4017.webp

Aç gözlülüğe gerek yok bırakın ihtiyacı olanda faydalansın. Birde utanmadan 4.ü de gelse onuda alsam diyosun. Komiksin, masana koyup kullan sen.
sen ne değişik bir insansın yav :D

Ben denemek için veya ne tazrz diye göörmke için almadım. Direk kendim kullanmak için aldım. Razer' larda sadece çok iyi yazan vardı o yüzden ilk onu almıştım ama aynı gece yeni gibi gelen geldi o yüzden 2. kez aldım. İlk aldığım kullanılmış geldi zaten. Daha sonra Nova yakalamasam 2. aldığımı kendim için tutacaktım. Meshleri ise zaten 2 tane ihtiyacım olduğu için 2 adet aldım.

iptal ette bari müşteri hizmetlerine sor oluyor mu diye niye alıyorsun boşuna belli değil olup olmayacağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet öylede :D boş program valla saçma gelmişti bana
İade oluyor dediler en kötü iade ederim sıkıntı değil

hacı sence benim novayı napsak :D ses tekerleğine bence dünkü bahsi geçen sildiği şeyin köpüğü kaçtı ve bozdu gibi geliyor veya zaten bozuktu iade etti kullanım yaptı dicemde padler temiz kokuyordu ama ben yine yıkadım ve sabahtan beri kafamda (1 den beri) hala sıfır kokusu geliyor burnuma
Kullan bence sorun teşkil etmeyecek durumda ise şayet kafana takilacaksa bu durum yakalayabilir sen aynı fiyattan 1 adet daha al temiz çıkarsa ne ala cikmas ise sana kalmış durum 😆

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,058
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri