OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,523
Salı günü varış diyor bakalım hep geç söylüyor mağdurluk yaşanmasın diye pazartesi gelebilir bir ihtimal bugün kargoya verirlerse, gelince atarım fotoğrafhayırlı olsun gelince fotoğrafını atarsın merak ettim durumu nasıl çıkar![]()
(Playstation edition muş ben normal sandım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B550 yi kaça aldın hocam?Ben 2 adet Tp Link BE550 meh router aldım, 1 tanesi sıfır diğeri sıfır gibi geldi. 2 adet Razer Blackshark V2 Pro aldım, 1 tanesi sıfır ve usb kablosu eksik ,diğeri kullanılmış ve 1 adet usb kablosu eksik geldi. Kullanılmış gelene iade oluşturdum. Diğerini kendim kullanmak için tutmaya karar verdim. Dün SteelSeries Nova Pro yakaladım ve onu aldım. Az önce teslim edildi bildiğin sıfır geldi ama onda da 1 adet usb kablo eksik. Alanların hepsi içinden kabloyu çalmış. Nova yı tutup diğer Razer' ıda iade etmeye karar verdim. Eğer Razer Blackshark V2 Pro siyah isteyen varsa iade yerine aldığım fiyata verebilirim. Sıfır gibi duruyor. İsteyen varsa mesaj atsın. (Kaçıran varsa işine yarasın diye yazıyorum. Sadece İstanbul Beşiktaş' ta elden veririm. Herhangi platformda ilan, iskelede buluşalım vs. olaylarına girmem. Sadece bu şartlar altında almak isteyen olursa yazsın lütfen)