🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

2 gün önce aldığım aula sıfırdan farksız geldi şuanlık bir sorun yok kutusu hasarlı teste devam ediyorum. Alan kişi yüksek ihtimal beğenmemiş iade etmiş stok gelirse değerlendirirsiniz
iade et ben alayım bir 3 klavye oldu 4 yapayım :D

cloud 3 ü kacıranlardanım birdaha düşmez gibi o fiyata keske alabılseydım elımdekı 1kdan satsam 2 kya almıs olurdum
ben aldım nova 7 üzdü ama cloud 3 üzmedi belli almış hemen iade edilmiş tertemiz

ben aldım nova 7 üzdü ama cloud 3 üzmedi belli almış hemen iade edilmiş tertemiz
cloud 3 ses kasma leş geldi bana 2 daha iyiydi mikrofon iyileşmiş ama ses kasma berbat

cloud 3 ses kasma leş geldi bana 2 daha iyiydi mikrofon iyileşmiş ama ses kasma berbat
bilmiyorum bende tam tersi miss gibi kastım cloud 2 de var kingston üretimi eskilerden onda da kasamıyorum mesela net anlaşılmıyor sesler

bilmiyorum bende tam tersi miss gibi kastım cloud 2 de var kingston üretimi eskilerden onda da kasamıyorum mesela net anlaşılmıyor sesler
cloud 2 açık ara daha iyi ses kasmada hp sürüm vardı bende

aga keşke diğer novayı sen al diye link atacağıma alsaydım belki o sağlam gelirdi benimkini ses tekerleği bozuk sesi fullemeye yakıken ancak geliyor iki taraftan da eşit ses kısınca sol daha kısık geliyor ya bu eleman silerken sıvı kaçırdı yada bozuktu ondan iade etti çünkü aldığımda vidalarda iz var sandık foto attım meğerse lekeymiş neyle sildiyse artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 2 açık ara daha iyi ses kasmada hp sürüm vardı bende
bilmiyorum bana görede cloud 3 yer cloud 2 yi ses kasmada :D benim ses kartım bozulmuştu kingston olan sonra hp sıfır gönderdi bana belki ondandır çünkü eskiden iyiydi ha normalde kullandığım hs 55 i ikiside yer hs 55 te kasmak zor duvarın ötesindeki adam sanki önünde gibi ses geliyor :d

an itibariyle alınacak bir şey yok gibi muhtemelen kasıma kayacaz

an itibariyle alınacak bir şey yok gibi muhtemelen kasıma kayacaz
Kalmadı bir şey ya, kalanlarda satılmayınca %20 indirime kaydıracaklar belki ordan bir şeyler daha toplanabilir ama şuanlık pek bir şey kalmadı. Tek kalanlar TP-Link routerlar var fiyat avantajı çok iyi ihtiyacı olanlar TP-Link router modemlere felan baksınlar.

blackshark v2 pro beyaz 4673 e geliyor yeni gibi alınır mı sizce

Geri