🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

şuan f5 atmanızın hiçbir anlamı yok stok girişi yok ilk iki gün adam akıllı stok girişi oldu pazartesi gününden itibaren tekrar stok girişini bekliyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimler başladığı an ikinci el ürünlere de stok gelirse
Amazon depo çalışanları 😂

şuan f5 atmanızın hiçbir anlamı yok stok girişi yok ilk iki gün adam akıllı stok girişi oldu pazartesi gününden itibaren tekrar stok girişini bekliyoruz

İndirimler başladığı an ikinci el ürünlere de stok gelirse
valla klavye istiyordum kelepir buldum hemde razer green switch normalde para vermem ona haketmiyor ama kelepir olduğu için heves gidermelik aldım

valla klavye istiyordum kelepir buldum hemde razer green switch normalde para vermem ona haketmiyor ama kelepir olduğu için heves gidermelik aldım
Aula F99 kullanıyorum switch malzeme kalitesi falan razere 10 basar da tam full size olmaması dezavantaj. İndirimde F99 da vardı 1900e falan gitti galiba

ben de aula f75 i sırf o yüzden aldım temudan aldığımı elim sıkışınca satmıştım sonra aldığım hiçbir klavyeden memnun kalmadım 1-2 ay önce bilek desteği ve ergonomi konusunda sorun yaşadığım için wave keys klavyeye geçtim aula da gaming klavyem olacak

Aula F99 kullanıyorum switch malzeme kalitesi falan razere 10 basar da tam full size olmaması dezavantaj. İndirimde F99 da vardı 1900e falan gitti galiba
switchden dolayı 4x ve v4 aldım yoksa almam f99 kullandım f75 kullandım hepsi güzel ama switch green seviyorum :D

444. sayfalık ne indirim konusu döndü, brolar :)
özet geçen olur mu :D
monitör, kulaklık, mouse, klavye, harici ne aldınız merak ettim

razer v4x v4 leviathan g432 samsung ring ölçü kiti razer seiren mini falan bana ulaşan tek v4x başka ulaşan yok iptal oldu kendiliğinden leviathan üzülmek çok -_-

Modem/router cihazları hala güzel indirimde hocam, telefon falan aldık tablet laptop vs. alanlar var galiba

razer v4x v4 leviathan g432 samsung ring ölçü kiti falan bana ulaşan tek v4x başka ulaşan yok iptal oldu kendiliğinden leviathan üzülmek çok -_-
leviathan ben de almıştım ama oyun için olunca iptal etmiştim.
daha çok ses ve film için soundbar arıyordum.
bence üzülme illa firsat gelir.

Modem/router cihazları hala güzel indirimde hocam, telefon falan aldık tablet laptop vs. alanlar var galiba
valla bende
modem ve router aldım
bugün kendi kendime şunu sordum; oğlum modemden niye 2x almadın da router aldın dedim
(tp linkte onemesh olayını yapacam evde wifi her odada çeksin istiyorum)
aldıklarım;

TP-Link Archer TX55E, AX3000

TP-Link Archer AX23, AX1800 Çift Bant Wi-Fi 6 Yönlendirici

TP-Link Archer VX1800v, AX1800

Logitech G G432 ( yıllarca G230 kullandım, memnun kaldığımdan dolayı yedekte tutmak için aldım)

Geri