Amd 7500f
16 gb ram lexar thor ram
9060 xt ekran kartlı bi sistem toplayacağım.
Bütçe sıkıntılı olduğu için anakarttan kısmayı düşünüyorum. ASUS PRIME B650M-R, 2xDDR5 bakıyorum sizce almak mantıklı mı?
Bütçe neAmd 7500f
16 gb ram lexar thor ram
Bütçe sıkıntılı olduğu için anakarttan kısmayı düşünüyorum. ASUS PRIME B650M-R, 2xDDR5 bakıyorum sizce almak mantıklı mı?
b650m r tabii ki alınır 7800x3d ile bile kullanırsınızAmd 7500f
16 gb ram lexar thor ram
Bütçe 5 bin falan olarak düşündüm aşmam çok önemliyse bütçeyi aşmayı deneyebilirim.Bütçe ne
Bu markayı daha önce hiç duymamıştım daha iyi bir anakart mı hocam
https://www.akakce.com/anakart/en-u...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCyvbmKs5I5S-9qXzSGzjyDO4Bütçe 5 bin falan olarak düşündüm aşmam çok önemliyse bütçeyi aşmayı deneyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu markayı daha önce hiç duymamıştım daha iyi bir anakart mı hocam
marka iyi ama ddr5 platformu için sıkıntı çıkıyor bazı anakartlarBu markayı daha önce hiç duymamıştım daha iyi bir anakart mı hocam
msi asustan iyi ama asus da üzmez bende asus anakarttan aldım ve 7500f ve rx6700xt ile kullanmayı düşünüyorumHocam vallahi sorun çıkartmasın benim için sorunsuz olması çok önemli. Paylaştığınız Asus ve MSI arasında hangisi daha sorunsuz bilginiz var mı acaba?
Elimde şuan 1660 ti ve 550w silver psu+kasa var.Toplam bğtçe nedir sisteme
Hocam siz hangi anakartı almıştınız acaba asus'unmsi asustan iyi ama asus da üzmez bende asus anakarttan aldım ve 7500f ve rx6700xt ile kullanmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asusun b650m k modelini önermek isterdim ama 1 ay önce 5k iken şimdi 8500
Asus prime b650m r modeliHocam siz hangi anakartı almıştınız acaba asus'un