7500f için anakart önerisi

Elixirgs1

80+
Reaksiyon skoru
0
Amd 7500f
16 gb ram lexar thor ram
9060 xt ekran kartlı bi sistem toplayacağım.
Bütçe sıkıntılı olduğu için anakarttan kısmayı düşünüyorum. ASUS PRIME B650M-R, 2xDDR5 bakıyorum sizce almak mantıklı mı?

Amd 7500f
16 gb ram lexar thor ram
9060 xt ekran kartlı bi sistem toplayacağım.
Bütçe sıkıntılı olduğu için anakarttan kısmayı düşünüyorum. ASUS PRIME B650M-R, 2xDDR5 bakıyorum sizce almak mantıklı mı?
b650m r tabii ki alınır 7800x3d ile bile kullanırsınız

Bütçe 5 bin falan olarak düşündüm aşmam çok önemliyse bütçeyi aşmayı deneyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı daha önce hiç duymamıştım daha iyi bir anakart mı hocam
https://www.akakce.com/anakart/en-u...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCyvbmKs5I5S-9qXzSGzjyDO4

bütçeyi çok aşmak istemiyorum diyorsanız

Bu markayı daha önce hiç duymamıştım daha iyi bir anakart mı hocam
marka iyi ama ddr5 platformu için sıkıntı çıkıyor bazı anakartlar

Hocam vallahi sorun çıkartmasın benim için sorunsuz olması çok önemli. Paylaştığınız Asus ve MSI arasında hangisi daha sorunsuz bilginiz var mı acaba?

Hocam vallahi sorun çıkartmasın benim için sorunsuz olması çok önemli. Paylaştığınız Asus ve MSI arasında hangisi daha sorunsuz bilginiz var mı acaba?
msi asustan iyi ama asus da üzmez bende asus anakarttan aldım ve 7500f ve rx6700xt ile kullanmayı düşünüyorum

asusun b650m k modelini önermek isterdim ama 1 ay önce 5k iken şimdi 8500

Toplam bğtçe nedir sisteme

Toplam bğtçe nedir sisteme
Elimde şuan 1660 ti ve 550w silver psu+kasa var.
12k-13k bütçem var. Önce ram işlemci anakart alacağım. Sonra bi ara ekran kartı ve psu alacağım. Önce elimdeki parayla çalışır bi sistem oluşturmak istiyorum.

msi asustan iyi ama asus da üzmez bende asus anakarttan aldım ve 7500f ve rx6700xt ile kullanmayı düşünüyorum

asusun b650m k modelini önermek isterdim ama 1 ay önce 5k iken şimdi 8500
Hocam siz hangi anakartı almıştınız acaba asus'un

Geri