🔥İndirim 6-13 Ekim Ortak İndirim Konusu (Amazon, Hepsiburada, Pazarama)

kaliteli beyaz renk olmayan günlük giymek için ayakkabı indirimi denk gelirse . etiketleyin pls.

kaliteli beyaz renk olmayan günlük giymek için ayakkabı indirimi denk gelirse . etiketleyin pls.
pumada iyi indirmler vardı birkaç gün önce aldım bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1759697197311.webp

sabah başlıyor

Arkadaşlar Hepsiburada ve Amazona göz attım, neredeyse hiçbir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arkadaşın @İsimbulamajim amazon konusunu inceleyebilirsiniz

Hepsiburada sabah 10:00'da başlıyormuş sanırım, Amazon ve Pazarama'yı bilmiyorum ama 00:00 diye tahmin ediyorum. Yazmak bu kadar zor olmasa gerek...

Hepsiburada'da başlamış ama premium indirimleri %1-3 arası. Oyuncak falan olursa %10'u bulduğu oluyor. Daha önce 18.500 TL'ye kadar düşmüş HONOR 400, şu an 18.999 TL. İki gün önce 19.999 TL'ydi.

Hepsiburada'da başlamış ama premium indirimleri %1-3 arası. Oyuncak falan olursa %10'u bulduğu oluyor. Daha önce 18.500 TL'ye kadar düşmüş HONOR 400, şu an 18.999 TL. İki gün önce 19.999 TL'ydi.
Paylaşmadım bile o yüzden.
Bir de kategorizasyonu bozmuşlar iyice. Hepsiburada Laptop Premium'a tıklıyorum mesela normalde o filtredeki ürünler çıkması gerekirken ilk 24 ürünün sadece 1 tanesi kampanyalı sanırım. Tamam indirim yapmıyonuz bari indirim yaptık dediğiniz ürünleri listeleyin aramakla uğraşmayalım.

Geri