HAZIR SİSTEM TOPLAMA

Reaksiyon skoru
57
işlemci incehesapta gaming gecesinde 13.500tl satılıyor
geçen cuma yine rtx5070 yine gg de inchesap 27k verdi
seçtiğin xpg ramlar indirimlerde tanesi 2.5k düşüyor.
seçtiğin anakartın fiyat konusunda bişey diyemem(ben 4.700e almıstım 1 sene önce) fakat colorful güzel bi wifili anakart cuma günü 6900tl mi ne verildi
kingston ssd olsun wd blue sn5000 olsun 2k veya 2.200tl fiyat aralığına düşüyor. şuan için pahalı bana göre önümüz kasım aceleniz yoksa atlamayın.
seçtiğin kule tipi aşırı pahalı kazık, cebine yazık.

işlemci incehesapta gaming gecesinde 13.500tl satılıyor
geçen cuma yine rtx5070 yine gg de inchesap 27k verdi
seçtiğin xpg ramlar indirimlerde tanesi 2.5k düşüyor.
seçtiğin anakartın fiyat konusunda bişey diyemem(ben 4.700e almıstım 1 sene önce) fakat colorful güzel bi wifili anakart cuma günü 6900tl mi ne verildi
kingston ssd olsun wd blue sn5000 olsun 2k veya 2.200tl fiyat aralığına düşüyor. şuan için pahalı bana göre önümüz kasım aceleniz yoksa atlamayın.
seçtiğin kule tipi aşırı pahalı kazık, cebine yazık.
Reis dediğin gibi aynılarını yapıcam fiyat avantajı bilgin içinde çok sağol kasımı bekleyecem tabii ki fiyatlar şuanlık böyle parçaları görün diye attım
sence kasa ve psu ne almalıyım sessizlik önemli benim için

Reis dediğin gibi aynılarını yapıcam fiyat avantajı bilgin içinde çok sağol kasımı bekleyecem tabii ki fiyatlar şuanlık böyle parçaları görün diye attım
sence kasa ve psu ne almalıyım sessizlik önemli benim için
belirlediğin parçalar için liste oluştur, forumun sıcak fırsatlar takip et. seçtiğin parçalar zaten geneli indirimde oluyor. özellikle her cuma incehesap saat 22.00da bak. 7800x3d işlemci hemen bitiveriyor.
yavaştan parçalar toplayarak gidersin. hazır sistemlerden daha avantajlı kalır
kasa psu olarak f/p istiyorsan segotep kasaları cuma günü incehesapta indirime giriyor 3.5k oluyor onu alabilirsin 750watt fena değil

sağlam kasa, psu istersen de ben kenarı çekiliyorum öyle çok kaliteli psu ve kasam olmadı :) bilen arkadaşlar yazar.

Başkan kasımı da bekleyebilirsin. Fakat PC hocası 10 Ekim e kadar fp king sistem yayınlayacağını söyledi 5060ti falan ona da bakmanı tavsiye ederim eminim 30dk da tükenir

belirlediğin parçalar için liste oluştur, forumun sıcak fırsatlar takip et. seçtiğin parçalar zaten geneli indirimde oluyor. özellikle her cuma incehesap saat 22.00da bak. 7800x3d işlemci hemen bitiveriyor.
yavaştan parçalar toplayarak gidersin. hazır sistemlerden daha avantajlı kalır
kasa psu olarak f/p istiyorsan segotep kasaları cuma günü incehesapta indirime giriyor 3.5k oluyor onu alabilirsin 750watt fena değil

sağlam kasa, psu istersen de ben kenarı çekiliyorum öyle çok kaliteli psu ve kasam olmadı :) bilen arkadaşlar yazar.
Kral taksitli alacağım için mecbur hepsiburada o yüzden efsane kasımı bekleyecem
banada 750w yeterli gibi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başkan kasımı da bekleyebilirsin. Fakat PC hocası 10 Ekim e kadar fp king sistem yayınlayacağını söyledi 5060ti falan ona da bakmanı tavsiye ederim eminim 30dk da tükenir
tavsiyen için sağol reis ama taksit önemli işte eğer yapmazsa tek tek toplamaya devam :D

Kral taksitli alacağım için mecbur hepsiburada o yüzden efsane kasımı bekleyecem
banada 750w yeterli gibi geldi

tavsiyen için sağol reis ama taksit önemli işte eğer yapmazsa tek tek toplamaya devam :D
incehesapta 3taksit oluyor. 3taksit kurtarırsa incehesap bi göz at
en az 6 veya 9 taksit ararsanda
hepsiburada dediğin gibi iyi bi alternatif
yanında trendyol da olur, sebebi bol bol kupon vermesi avantajlı parça olursa trendyoldan da alırsın
fakat bu şekilde hazır sistemlerle benzer fiyata belki bi tık yukarısına pahalı toplanacak. haberin olsun
hepsiburada dehşeti vahşet bi indirimini pek görmedim. örnek vereyim
geçen kasımda en fazla 500tl kupon vermişti

Anlıyorum seni ama kelepir bir sistem olursa zarar etmemen için söylüyorum karar senin tabi ki
tabii ki çok doğru diyorsun ama 20.000tl de yapsa fiyatı, yine taksit lazım be kral malum biliyorsun ekonomiyi taksitsiz almam imkansız

incehesapta 3taksit oluyor. 3taksit kurtarırsa incehesap bi göz at
en az 6 veya 9 taksit ararsanda
hepsiburada dediğin gibi iyi bi alternatif
yanında trendyol da olur, sebebi bol bol kupon vermesi avantajlı parça olursa trendyoldan da alırsın
fakat bu şekilde hazır sistemlerle benzer fiyata belki bi tık yukarısına pahalı toplanacak. haberin olsun
hepsiburada dehşeti vahşet bi indirimini pek görmedim. örnek vereyim
geçen kasımda en fazla 500tl kupon vermişti
ince hesapta oluyor ama benim kart axess olduğu için olmuyor
hepsiburada da çok indirim olmayabilir ama 6ay taksit 0 faiz bu benim için çok önemli diğer türlü gücüm yetmez reis :D

pchocası severim de artık en son vatanpc ile iş birliği haricinde çokta güzel sistem çıkaratamadı bence hocam
ha bide incehesapla arc a750 sistem hariç o da çok dip fiyatti
kalan sistemlerin çok bi avantaji yoktu. forumu takip eden indirimlerle çok daha iyisini toplardı. hem de taksitle

tabii ki çok doğru diyorsun ama 20.000tl de yapsa fiyatı, yine taksit lazım be kral malum biliyorsun ekonomiyi taksitsiz almam imkansız

ince hesapta oluyor ama benim kart axess olduğu için olmuyor
hepsiburada da çok indirim olmayabilir ama 6ay taksit 0 faiz bu benim için çok önemli diğer türlü gücüm yetmez reis :D
hepsiburada için world kart al 9 taksit olur
ama kartın 6 ay sonra 900tl civari bi geçirmesi olabilir :(

pchocası severim de artık en son vatanpc ile iş birliği haricinde çokta güzel sistem çıkaratamadı bence hocam
kalan sistemlerin çok bi avantaji yoktu. forumu takip eden indirimlerle çok daha iyisini toplardı. hem de taksitle
Katılıyorum. Fakat attığım mesaja döndü ve çok iddialı ve hevesliydi sonucunu görmek istiyorum 5 gün kaldı ne de olsa

@Canpolat8111 bu arada KASIM 11.11 ayında vatanpc dip fiyatlı rtx5070 sistem verebilir
fakat pc bileşenler %95 ihtimalle intel olur en kötü i5 14400f ila i5 14600kf olabilir
32gb ram
en az b760 veya z790 anakart
1tb ssd
bu şekilde olabilir

Katılıyorum. Fakat attığım mesaja döndü ve çok iddialı ve hevesliydi sonucunu görmek istiyorum 5 gün kaldı ne de olsa
takipte kalacağım, bakalım balon mu değil mi :)

hepsiburada için world kart al 9 taksit olur
ama kartın 6 ay sonra 900tl civari bi geçirmesi olabilir :(
6 ay sonra niye 900 tl geçirsin onu anlamadım reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,754
Üyeler
183,013
Son üye