Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 958
Üstüne artmış.İndirime girmesini beklediğimiz ürünlerin hiçbiri indirime girmemiş. Bu nasıl alışveriş festivali?

Üstüne artmış.İndirime girmesini beklediğimiz ürünlerin hiçbiri indirime girmemiş. Bu nasıl alışveriş festivali?
İndirim beklenen ürünleri biz seçip onlara atalımİndirime girmesini beklediğimiz ürünlerin hiçbiri indirime girmemiş. Bu nasıl alışveriş festivali?
Ben söyledim hocam %10 düştümesajları okurken üzüntünden son sayfaya geçtim hızlıca. yok mu hiç fırsat?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirim beklenen ürünleri biz seçip onlara atalım![]()
Konu aç.Asıl indirim Trendyol tarafında olacak bence. Sepet indirimi kupon vb. yapıştırırlar.
bence iptal edilecek oBotçular olmasa tek tük sağlam ürünler düştü, ödemede alamadım. Philips in dikey süpürgesi 2.3 e gitti piyasası 25kydı
Bot olayı nasıl işliyor adama bota piyasanın yarısından azsa direk satın alma işlemi mi açıyor?Botçular olmasa tek tük sağlam ürünler düştü, ödemede alamadım. Philips in dikey süpürgesi 2.3 e gitti piyasası 25kydı
Zannetmiyorum genellikle Amazon gönderiyor hatalıda olsa.bence iptal edilecek o
Detayını hakim değilim ama normal bir bireyden çok daha hızlı olduğu kesin. Anında al dememe rağmen ödemede sepetten silindi.Bot olayı nasıl işliyor adama bota piyasanın yarısından azsa direk satın alma işlemi mi açıyor?
abonelikle çalışıyor, dediğiniz gibi ürünün kodunu giriyorlar, şu fiyat aralığına düşerse al diyor.Bot olayı nasıl işliyor adama bota piyasanın yarısından azsa direk satın alma işlemi mi açıyor?
adamlar kampanyada değilken bile daha anlamlı indirimleri var. 1000 TL AMD indirim, 1000 TL de kuponları varAsıl indirim Trendyol tarafında olacak bence. Sepet indirimi kupon vb. yapıştırırlar.
harbi trendyol bazen iyi indirimler yapıyor hiç de hepsiburada gibi muhteşem fırsatlar falan demiyor bugün 2 gün önce hb den aldığım monitörü 9 binden 13 vine çıkarıp 12 bine geri indirmişler tam ticari zekaadamlar kampanyada değilken bile daha anlamlı indirimleri var. 1000 TL AMD indirim, 1000 TL de kuponları var
Alıntıyı görüntüle