Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

mesajları okurken üzüntünden son sayfaya geçtim hızlıca. yok mu hiç fırsat?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirime girmesini beklediğimiz ürünlerin hiçbiri indirime girmemiş. Bu nasıl alışveriş festivali?
İndirim beklenen ürünleri biz seçip onlara atalım :D

Asıl indirim Trendyol tarafında olacak bence. Sepet indirimi kupon vb. yapıştırırlar.

indirimsizlikten çıldırmışsınız adamım

Ula bir tane funko vardı sepetim de sabah uyandığım ürün silinmiş ulen amazon tek sepetimdeki ürünümü ucuza sattın

mesajları okurken üzüntünden son sayfaya geçtim hızlıca. yok mu hiç fırsat?

İndirim beklenen ürünleri biz seçip onlara atalım :D
Ben söyledim hocam %10 düştü 😂

Asıl indirim Trendyol tarafında olacak bence. Sepet indirimi kupon vb. yapıştırırlar.
Konu aç. 😂

Botçular olmasa tek tük sağlam ürünler düştü, ödemede alamadım. Philips in dikey süpürgesi 2.3 e gitti piyasası 25kydı

Botçular olmasa tek tük sağlam ürünler düştü, ödemede alamadım. Philips in dikey süpürgesi 2.3 e gitti piyasası 25kydı
Bot olayı nasıl işliyor adama bota piyasanın yarısından azsa direk satın alma işlemi mi açıyor?

adamlar kampanyada değilken bile daha anlamlı indirimleri var. 1000 TL AMD indirim, 1000 TL de kuponları var

1759749216464.webp

adamlar kampanyada değilken bile daha anlamlı indirimleri var. 1000 TL AMD indirim, 1000 TL de kuponları var

Alıntıyı görüntüle
harbi trendyol bazen iyi indirimler yapıyor hiç de hepsiburada gibi muhteşem fırsatlar falan demiyor bugün 2 gün önce hb den aldığım monitörü 9 binden 13 vine çıkarıp 12 bine geri indirmişler tam ticari zeka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri