Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

botçuları cici kuş şak şak biblesin.
Piyasa Fiyatı 10k bunun İndirime Girmiş Alacak arkadaşlar Lite Performance Modeliyle Karıştırmasın Bu Trinity Performance Pompası Daha iyi Lite olan modelden direk kaptım ben bir haftadır indirimi bekliyordum zaten 😁

Lian Li Galahad Iı Trinity Performance 360MM Siyah Işlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36B.01)

Piyasa Fiyatı 10k bunun İndirime Girmiş Alacak arkadaşlar Lite Performance Modeliyle Karıştırmasın Bu Trinity Performance Pompası Daha iyi Lite olan modelden

Lian Li Galahad Iı Trinity Performance 360MM Siyah Işlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36B.01)
en pahalısını hyte y70 montaj yaptım birine.
arctic ara farkla dağa iyidi :D
sıvıya 6500 tl zorla alan ben şuan 4000 tl görüyorum sıvıya verilen para haram bence :D
şuan satsam 3 gitmez 1 sene olmadı saçma piyasa.

en pahalısını hytce70 montaj yaptım birine.
arctic ara farkla dağa iyidi :D
sıvıya 6500 tl zorla alan ben şuan 4000 tl görüyorum sıvıya verilen para haram bence :D
şuan satsam 3 gitmez 1 sene olmadı saçma piyasa.
Arctic Alacaktım fakat borusu sert olduğundan bi de Lian Li ekosistemi kurmak istediğim için bu modeli seçtim inşallah sorunsuz gelir 🙂

Arctic Alacaktım fakat borusu sert olduğundan bi de Lian Li ekosistemi kurmak istediğim için bu modeli seçtim inşallah sorunsuz gelir 🙂
yine h.o zevk meselesi kasayı satıcam satarsam kaliteli bir hava soğutmaya bakımcam argb gerek yok.

330 TL ye ofis koltuğu düştü dediler ben açtığımda bitti ya botçular çekiyor ya da hatalı fiyattı kapattılar ürünü

takip ettiğim her şey daha pahalı abi yemin ediyorum milletle oyun oynuyorlar sıfır denetim herkes kendi yasasını uyguluyor.Türk halkı gerçek indirim için 2. el almak zorunda artık sanırım
Aynen öyle Lian li tl lcd fan almak istedim sıfırı 2900 tl, ikinci el gidip jelatini çıkarılmamış aldım 1700 tl. Saçmalık gerçekten bu indirimler.

Aynen öyle Lian li tl lcd fan almak istedim sıfırı 2900 tl, ikinci el gidip jelatini çıkarılmamış aldım 1700 tl. Saçmalık gerçekten bu indirimler.
2025 de indirimiz için umudumuz milletin beğenmeyip kullanıp iade ettiği ürünleri almak .Oda avrupa amerika gibi değil orda bu ürünler depo satışlarında nerdeyse bedava bruda yüzde 20.İnsanlar gerçek indirim görünce şaşırdı çullandı depoya :D

Hepsiburada iade ürünleri ne yapıyor acaba? Amazon gibi satsa ölür mü ki 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri