shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,798
botçuları cici kuş şak şak biblesin.Botçular olmasa tek tük sağlam ürünler düştü, ödemede alamadım. Philips in dikey süpürgesi 2.3 e gitti piyasası 25kydı
botçuları cici kuş şak şak biblesin.Botçular olmasa tek tük sağlam ürünler düştü, ödemede alamadım. Philips in dikey süpürgesi 2.3 e gitti piyasası 25kydı
Piyasa Fiyatı 10k bunun İndirime Girmiş Alacak arkadaşlar Lite Performance Modeliyle Karıştırmasın Bu Trinity Performance Pompası Daha iyi Lite olan modelden direk kaptım ben bir haftadır indirimi bekliyordum zatenbotçuları cici kuş şak şak biblesin.
en pahalısını hyte y70 montaj yaptım birine.Piyasa Fiyatı 10k bunun İndirime Girmiş Alacak arkadaşlar Lite Performance Modeliyle Karıştırmasın Bu Trinity Performance Pompası Daha iyi Lite olan modelden
Lian Li Galahad Iı Trinity Performance 360MM Siyah Işlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36B.01)
Arctic Alacaktım fakat borusu sert olduğundan bi de Lian Li ekosistemi kurmak istediğim için bu modeli seçtim inşallah sorunsuz geliren pahalısını hytce70 montaj yaptım birine.
arctic ara farkla dağa iyidi
sıvıya 6500 tl zorla alan ben şuan 4000 tl görüyorum sıvıya verilen para haram bence
şuan satsam 3 gitmez 1 sene olmadı saçma piyasa.
yine h.o zevk meselesi kasayı satıcam satarsam kaliteli bir hava soğutmaya bakımcam argb gerek yok.Arctic Alacaktım fakat borusu sert olduğundan bi de Lian Li ekosistemi kurmak istediğim için bu modeli seçtim inşallah sorunsuz gelir![]()
Aynen öyle Lian li tl lcd fan almak istedim sıfırı 2900 tl, ikinci el gidip jelatini çıkarılmamış aldım 1700 tl. Saçmalık gerçekten bu indirimler.takip ettiğim her şey daha pahalı abi yemin ediyorum milletle oyun oynuyorlar sıfır denetim herkes kendi yasasını uyguluyor.Türk halkı gerçek indirim için 2. el almak zorunda artık sanırım
2025 de indirimiz için umudumuz milletin beğenmeyip kullanıp iade ettiği ürünleri almak .Oda avrupa amerika gibi değil orda bu ürünler depo satışlarında nerdeyse bedava bruda yüzde 20.İnsanlar gerçek indirim görünce şaşırdı çullandı depoyaAynen öyle Lian li tl lcd fan almak istedim sıfırı 2900 tl, ikinci el gidip jelatini çıkarılmamış aldım 1700 tl. Saçmalık gerçekten bu indirimler.
yok reis valla bi kaç tane adam akıllı indirim geldi şuanlık bir şey yok boş boş ürünler anca şarj aletine indirim getiriyorlarGerçekten indirim olan bir şey var mı?
9tane bundan dünde pazarlamadan Çaykur Altınbaş çektim 18tane dehttps://www.amazon.com.tr/dp/B00BB0IHK8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title lipton poşet çay 3 al 2 öde ile tanesi 90'na geliyor içinde 100 tane var 1 balya çektim