thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,857
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #5,981
1 tane s24fe düştü bir daha düşmedi 1-2 gün önce 15 eS24fe tarzında görmedim ben. Genelde dandik telefonlar düşüyor
1 tane s24fe düştü bir daha düşmedi 1-2 gün önce 15 eS24fe tarzında görmedim ben. Genelde dandik telefonlar düşüyor
Benim aklımda hala İphone 16'yı 38K'ya alan arkadaş da cidden aldı mı ya geldi mi yani1 tane s24fe düştü bir daha düşmedi 1-2 gün önce 15 e
o kişi benim cihaz geldi pil devri sıfır. kesinlikle kullanılmamış cihaz.Benim aklımda hala İphone 16'yı 38K'ya alan arkadaş da cidden aldı mı ya geldi mi yani![]()
Hocam nasıl bir dua aldınız acaba buna denk geldiniz sizi gördükten sonra dakika aşırı yeniledim yine düşerse çekeyim diye olmadı. Hayırlı günlerde kullanın sizin adınıza sevindim.o kişi benim cihaz geldi pil devri sıfır. kesinlikle kullanılmamış cihaz.
Güle güle kullan reis.Şans eseri botlardan hızlı davranıp aldım. Evet geldi hocam.
vayy hayırlı olsun foruma gittiğine sevindim amazon depoyu yedikŞans eseri botlardan hızlı davranıp aldım. Evet geldi hocam.
bu hangi model - gb ve kaç paraya aldınızŞans eseri botlardan hızlı davranıp aldım. Evet geldi hocam.
yok kanka alacaksan stinger ın sıfırı var bende fazlalık iade sürem geçti kutusunu açmadım duruyor kenarda lazımsa makul paraya banada kaçmayacak şekilde verebilirim (reklam değil görünce ikinci el alacağına iş görmek adına yazdım ilanda falan yok ztn)Şunlardan biri alınır mı beyler :
HyperX Cloud Stinger 2 Core – PC Oyun Kulaklığı, Mikrofonlu Hafif Kulak Üstü Kulaklık, Döndürülebilir - Sessiz Mikrofon Fonksiyonu, DTS Kulaklık: X Mekansal Ses, 40 mm Sürücü : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Stinger 2 Core – PC Oyun Kulaklığı, Mikrofonlu Hafif Kulak Üstü Kulaklık, Döndürülebilir - Sessiz Mikrofon Fonksiyonu, DTS Kulaklık: X Mekansal Ses, 40 mm Sürücü : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
HyperX Cloud Mini - Kablosuz Oyun Kulaklığı (Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud Mini - Kablosuz Oyun Kulaklığı (Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
yoksa havitin 1 modeli var onu alacam 1k civarı o da