🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

%20 indirimli sayfayı mı kolaçan etmek daha mantıklı yauw. Yoksa komple depo dan elektronik kısmına mı bakmak lazım :D
Ben stoğunu yakalamaya çalıştıklarımı ayrı sayfada kontrol ediyorum, arada bir de komple elektronik ve bilgisayar kategorisini sırayla geziyorum baştan sona yeni bir şey düşer diye

sizde ki nasıl fotosu varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende boşa göndereceğim gibi geliyor tamir olmaz değişim yapsınlar derse amazon iade ver der ztn 1 sene iade aldığımızı garanti şartlarında belirtiyoruz der
var hocam müsait bir zamanda atayım özelden

Kardo ben kız arkadaşıma aldım bugün vereceğim çok istiyordu iyi denk geldi hem ucuz hem işlevsel ios/android uyumlu hem de. Kullanmadım ama tavsiye ederim.
Bende geçen sene aldım ama yine iade ettim. 😂 alacağım bak sen dedin diye. Teşekkürler kankam.

Bende geçen sene aldım ama yine iade ettim. 😂 alacağım bak sen dedin diye. Teşekkürler kankam.
Aman hocam benden yola çıkma sonra ben suçlu oluyorum üzerime açılan konuyu gördüysen ondan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın :D

Telefom düşmüyor artık değil mi? S24 Fe'yi kim aldı acaba en son, nasıl geldi merak ettim

@thepublicman sen MSI monitör iade ettin mi sabah 6.22de stok gelmiş
Herhalde senin ki dedim 😃

Telefom düşmüyor artık değil mi? S24 Fe'yi kim aldı acaba en son, nasıl geldi merak ettim
S24fe tarzında görmedim ben. Genelde dandik telefonlar düşüyor

Geri