🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

6 mıknatıslı olanı söylemiştik küçük olan çıktı icinden ve 2 adet manyetik olmalıyken 1 tane çıktı.
cidden içindekileri değiştirip iade mi ediyorlar?
Bu üründen 2 adet almıştım, bir tanesinde mıknatıs hiç çıkmadı. Diğeri tam paketti 2 adet mıknatısıyla beraber gelmişti sorunsuzdu kurulumunu yaptım ve diğer ürünü iade gönderdim. 2 adet mıknatısı içinden alıp nasıl iade ediyorlar daha doğrusu amazon nasıl iade alıyor bende anlamış değilim.

Msi g274qpx 2 ki 240 Hz elime ulaştı sadece sağ üstte bir ölü piksel var ondan da iade etmeyi düşünmüyorum akşam ışık sızması testi ile buraya atarım. Tam bakamadım. Kutu sağlam güzel gelmisti.
Hayırlı olsun, iade etmeyi düşünürseniz ilgilenebilirim :D

Beyler iyi bi gaming kulaklık varmi. Steal series gibi

Kırık dökük ürünler geliyor almayın ap
al olmayın

al olmayın
40-50bin liralık alışveriş yaptım 0 iade hocam :D
Aldığım ürünlerin yarısı kabul edilebilir yazıyordu birkaç tanesi çok iyi / mükemmel karışıktı ve yeni gibi yazıyordu.
Hepsi sıfır ayarında geldi kullanım izleri yoktu tertemizler. Ve hepsi sıfır fiyatının ya yarısına ya da yarısından biraz ucuza geldi.
Sen almayabilirsin fırsat ürünleri biz alıyoruz zaten.

En avantajlısı 3900TL ye 2K 27" 180Hz IPS MSI monitör oldu. 1 adet stuck pixel var ve biraz da IPS kroniği ışık sızması. 1/3 fiyatına aldım ve 1 yıl Amazon, 2 yıl MSI garantisi mevcut. Faturam kesildiğinde servisten panelini değiştirteceğim :)

Son düzenleme:
al olmayın
tek bir kulaklık almışsın oda sorunlu gelmiş iadesi en kolay firma amazon kutula iade talep et evine kadar gelip alıyorlar ücret iaden de taş çatlasın 10 iş gününde yatıyor çok daha kısa da incelendiği için bu süre ortalama süre daha uzun süre görmedim. Ayrıca ithamını sana iade ediyorum bedavaya ürünler aldık ekim fırsatlarını görüyoruz şuan

tek bir kulaklık almışsın oda sorunlu gelmiş iadesi en kolay firma amazon kutula iade talep et evine kadar gelip alıyorlar ücret iaden de taş çatlasın 10 iş gününde yatıyor çok daha kısa da incelendiği için bu süre ortalama süre daha uzun süre görmedim. Ayrıca ithamını sana iade ediyorum bedavaya ürünler aldık ekim fırsatlarını görüyoruz şuan
Boşver kötülesinler bence kimse almazsa kupon ürünler bize kalır :D

Geri