Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,515
Sıra var hocamYine benzer gelirse beni etiketleyin hocam valla lazim![]()

Sıra var hocamYine benzer gelirse beni etiketleyin hocam valla lazim![]()
MSI 2K 180 monitör 4700 ışık sızması çıkarsa 4 civarınaBoşver kötülesinler bence kimse almazsa kupon ürünler bize kalır![]()
Deme öyle ya batarizSıra var hocam![]()
Valla bekliyoruz hocam inş güzel bir stokla girer hepimiz alırızDeme öyle ya batariz![]()
O ROG kaç kere girdim çıktım var ya en son stoğu bitince sayfaya bir daha girmedim. Acemiliğimize geldi kaçırdık beMSI 2K 180 monitör 4700 ışık sızması çıkarsa 4 civarına
rog 2k 180 monitör 5700 ışık sızması çıkarsa 4.6 civarına
samsung oled 20k msi 240 hz monitör 8-9K civarına çok rahat alındı sadece monitör açısından bile bereketliydi. Kulaklık klavye mouse tarafını daha yazamadım MSI 2k 180 hz bana ek piksel çizikli gelmeseydi iyiydi iade ettik![]()
Öyle deme fırsatlar çok iyi herkes bol bol alsıntek bir kulaklık almışsın oda sorunlu gelmiş iadesi en kolay firma amazon kutula iade talep et evine kadar gelip alıyorlar ücret iaden de taş çatlasın 10 iş gününde yatıyor çok daha kısa da incelendiği için bu süre ortalama süre daha uzun süre görmedim. Ayrıca ithamını sana iade ediyorum bedavaya ürünler aldık ekim fırsatlarını görüyoruz şuan
Rog un paneli meh daha iyi beklerdim sen MSI 2k 240 hz yi yakalamaya çalış. Tek kelimeyle efsaneO ROG kaç kere girdim çıktım var ya en son stoğu bitince sayfaya bir daha girmedim. Acemiliğimize geldi kaçırdık be![]()
Ins baskan yaValla bekliyoruz hocam inş güzel bir stokla girer hepimiz alırız
Valla kovalıyorum da yok be düşmüyor. Sayfa 24 saat açık sürekli yeniliyorum ama iadeye veren çıkmadı halen ya da iade geldi sisteme girmediler henüz. Birisi satmayı düşünürse dmden ulaşabilirRog un paneli meh daha iyi beklerdim sen MSI 2k 240 hz yi yakalamaya çalış. Tek kelimeyle efsane
quantum dot olan ips panelli msi monitörü mü diyorsunuzValla kovalıyorum da yok be düşmüyor. Sayfa 24 saat açık sürekli yeniliyorum ama iadeye veren çıkmadı halen ya da iade geldi sisteme girmediler henüz. Birisi satmayı düşünürse dmden ulaşabilir![]()
quantum dot olan ips panelli msi monitörü mü diyorsunuz
%20 indirimli sayfayı mı kolaçan etmek daha mantıklı yauw. Yoksa komple depo dan elektronik kısmına mı bakmak lazımValla kovalıyorum da yok be düşmüyor. Sayfa 24 saat açık sürekli yeniliyorum ama iadeye veren çıkmadı halen ya da iade geldi sisteme girmediler henüz. Birisi satmayı düşünürse dmden ulaşabilir![]()
Ben hep orayı kontrol ediyorum indirim olması daha cazip geliyor.%20 indirimli sayfayı mı kolaçan etmek daha mantıklı yauw. Yoksa komple depo dan elektronik kısmına mı bakmak lazım![]()