🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler Gigabyte 5070 Aero 31200’e geliyor bu Amazon depodan ne diyorsunuz kullansam mı kullanmasam mı geldi ürün

Hocam bu kulaklığın bir özelliği iade etmek için sebep değil. Eğer kulaklığı beğendiysen o ayarı kapatın öyle bir şey olmayacak. GG yazılımından engine kısmından sidestone olması lazım onu kapatınca gelmez.
Ya yok o öyle değil. Onu kapattım zaten. arkadaşlarıma nefes verişim dahi gidiyor. Bu yüzden steelseriesten sonar diye bir kısım var onu aktif ettim, ses kaydedici ile sesimi kaydettim. Sesim cızırtılı gelmeye başladı. Hadi gürültü engelleyici tarzı özellik ile düzelteyim diyorum bu sefer de sesleri tam algılamıyor. Forumdan bi arkadaş yazdı sağ olsun. Kulaklık arızalı dedi iade edicem muhtemelen

Son düzenleme:
Çok arada kaldım marka takıntısı olan biri değilim ama kasımda ya 5070’ler şöyle 27’lere düşerse 4000’de hiç az para değil

H.o güzel bir monitör abartılı şekilde ışık sızması yok
teşekkür ederim gündüz gözüyle banada fazla gelmedi birde akşam karanlığında bir test yapıcam bakalım.

40-50bin liralık alışveriş yaptım 0 iade hocam :D
Aldığım ürünlerin yarısı kabul edilebilir yazıyordu birkaç tanesi çok iyi / mükemmel karışıktı ve yeni gibi yazıyordu.
Hepsi sıfır ayarında geldi kullanım izleri yoktu tertemizler. Ve hepsi sıfır fiyatının ya yarısına ya da yarısından biraz ucuza geldi.
Sen almayabilirsin fırsat ürünleri biz alıyoruz zaten.

En avantajlısı 3900TL ye 2K 27" 180Hz IPS MSI monitör oldu. 1 adet stuck pixel var ve biraz da IPS kroniği ışık sızması. 1/3 fiyatına aldım ve 1 yıl Amazon, 2 yıl MSI garantisi mevcut. Faturam kesildiğinde servisten panelini değiştirteceğim :)
Aynı şekilde hocam bende piyasa fiyatı 6k olan lg monitörü 3kya aldım birtek ips kroniği ışık sızması var onun dışı tertemiz monitör bende muhtemelen faturam kesilince servisle konuşup ışık sızması için değişim talep edicem. 1.5yıl daha garantisi var en az tertemiz lg üzerinde

Aslında şöyle ilk gün alan aldı ikinci gün fena değildi sonrasında hareketlilik baya azaldı şuan ki ürünlerin fiyatları pekte avantajlı değil stok gelirse ayrı. Belirli ürünlerde kasımda daha iyi fiyatlar geleceğini düşünüyoruz stok eritmek zorundalar hatta bence bu indirimin ana amacı da eldeki stokları eritmekti
Hocam razer mouse un kac günlük olduğunu bileceğimiz bir site var mi?

çok pahalı bence 5070 31k çok
5070 31k evet bana da çok geliyor şöyle 3 fanlı beyaz 28’lere gelse okeydim ama 31’e gelmesi çok geldi bana da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa kutusu şöyle
fd35a633-8457-44c8-a1dd-6cba18569d22.webp

BenQ Mobiuz EX2510S monitör ve Aula F75 geldi monitörde ölü piksel var ama klavye sıfır ayarında geldi. Sipariş ekranında yeni gibi yazıyordu ölü piksel çıkmasına şaşırdım açıkçası.

Geri