Berke8687
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
1600 e geliyor fiyatı fena değilBenim altyapı bunu hak etmiyor hocam ya 100mbps hız veriyorlar![]()
1600 e geliyor fiyatı fena değilBenim altyapı bunu hak etmiyor hocam ya 100mbps hız veriyorlar![]()
Karanlıkta ışık sızması fotosu atar mısın merak ettim aynı monitörSelam,
MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor satın almıştım.
Kutusu hafif hasarlı onun dışında ölü pixel veya içeriğinde bir eksik çıkmadı.
Kurulum yaptım ama monitör görüntüyü ortadan bombeli gibi veriyor.Panel de yamukluk vs yok gibi duruyor.
Tam ortasına basılmış tepsi sağ ve sola belli belirsiz bükülür ya o his var resmen
Çizdiğim çizgi şekline benzer ,görüntü ortasında yükseklik kenarlara doğru ters curv gibi görüntüsü var monitor ekranı'nın.
Anlayan veya ilgisini çeken birisi olursa yanıtlayabilir mi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
La bune onommmKaranlıkta ışık sızması fotosu atar mısın merak ettim aynı monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende karanlıkta böyle çıkıyor fotodan dolayı normal midir ? Normalde beyazlık yok böyle
Tersten curved olmuş hocamSelam,
MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor satın almıştım.
Kurulum yaptım ama monitör görüntüyü ortadan bombeli gibi veriyor.Panel de yamukluk vs yok gibi duruyor.
Tam ortasına basılmış tepsi sağ ve sola belli belirsiz bükülür ya o his var resmen
Çizdiğim çizgi şekline benzer ,görüntü ortasında yükseklik kenarlara doğru ters curv gibi görüntüsü var monitor ekranı'nın.
Anlayan veya ilgisini çeken birisi olursa yanıtlayabilir mi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
normalde gözükmüyor fotoda böyle çıkıyor anlamadımLa bune onommmeve abajur almaya gerek yok
![]()
1+1 hoparlör aldım biri bozuk calismiyor iade oluşturdumhocam bunları aldıktan sonra iade edebiliyor muyuz beğenmezsek
Kavisli ekrandan buna gectiyseniz o his normal 2 haftaya geçer.Selam,
Bu ne kardeşim monitör şeklinde lamba mı aldınKaranlıkta ışık sızması fotosu atar mısın merak ettim aynı monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende karanlıkta böyle çıkıyor fotodan dolayı normal midir ? Normalde beyazlık yok böyle
kameradan öyle çıkıyor normalde böyle değil.Bu ne kardeşim monitör şeklinde lamba mı aldın