🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Salla bak ben 47k dan alıyordum az kalsın kasımda bu monitörlerin fiyatı zaten dahada düşer bişi kaybetmedin
Valla hocam olsun vardır bi hayır ben de alamadım
yok be dayı kablosuz kulaklık alıcaktım para yoktı şimdi para var kulaklık yok yalnız degılsın bu konuda :)
LG S40T 2.1 Kanal 300watt 4.5-5k düşüyor kimi zaman razer essential v2x almadım diye üzülmücem bunu alırım en aziyla rgb olmasada her şey full nerdeyse gözümü doyurcam diye kaliteden vazgeçmicem kasım indirimde bakalım artık düşerse alırım.
argb diye diye kafa yemek istemiyorum hiç bir şeye yaramıyor.

Benim 1 tv kayboldu yolda, 1 tanesi de bi geldi her tarafı patlak. Telefon temiz geldi kullanıyom. Wifi malzemeleri almıstım onları henüz acmadım. TV kaybolmayaydı iyidi 58 inç QLED NEXT aldıydım 11k ya kötü oldu
valla benim de ilk defa başıma geldi ah amazon kolaygelsinle niye göndermedin de dhl ile gönderdin
adam eksik teslimat yapmış, kargo da annem teslim aldıydı ona da söyleyip baktırtmadım içeriğine
yine kargo şubesini yarın arayacam merak ettim ürüne ne oldu, amazon gönderdim dedi çünkü

edit sıfır ürün bedava teknik bir soru soracağım. Buna modemden gelen kabloyu taktım artık router ağı taşıyor buna bir daha ethernet kablosu taksam başka bir cihaza kablo çeksem o cihazın ethernet portune internet gelir mi? Neden bu soru soruyorum çünkü süperonline ethernet portu sanki çokmuş gibi ethernet portu az modem yollamış. Riske girme ethernet çoğaltıcı al diyenler olabilir wifi ağını da güçlendirmek istiyorum

edit sıfır ürün bedava teknik bir soru soracağım. Buna modemden gelen kabloyu taktım artık router ağı taşıyor buna bir daha ethernet kablosu taksam başka bir cihaza kablo çeksem o cihazın ethernet portune internet gelir mi? Neden bu soru soruyorum çünkü süperonline ethernet portu sanki çokmuş gibi ethernet portu az modem yollamış. Riske girme ethernet çoğaltıcı al diyenler olabilir wifi ağını da güçlendirmek istiyorum
Bu niye bu kadar ucuz diğer 3000lere göre

Stuck olup olmadığını nasıl anlayacağım
Hocam galiba internette pixel yenileme testleri felan vardı onlar iş görebilir bide şu ölü pixel testinde 5renk var galiba o 5rengin her birindede ora gözükmüyorsa harbi ölü pixeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,920
Üyeler
183,030
Son üye
hoko
Geri