🔥İndirim Razer Seiren V3 Mini 1674 TL

Reaksiyon skoru
31
Fiyatına göre nasıl daha hiç mikrofon kullanmadım. Bu fiyata göre en en en iyisi bu diyebilir miyiz yoksa daha dusuk fiyata da kaliteli bir sey alabilir miyiz. Kullanma amacım oyunlarda konusmak için onun haricinde mikrofonu kullanmıyorum. Şuan Corsair hs80 wireless kulaklıgı var ve bunun mıkrofonunu kullanıyorum.

Değilse bile, araştırmadım ama muhtemelen 3-4 binlere çıkana kadar daha iyi bir alternatifi yoktur diye tahmin ediyorum
E TABİ BEN çinden fifine aldım marka basılmamış halini standlı 750 tl ye böyle bir şey düşüre bilirsen alınmaz çünkü bu razer dan daha iyi

E TABİ BEN çinden fifine aldım marka basılmamış halini standlı 750 tl ye böyle bir şey düşüre bilirsen alınmaz çünkü bu razer dan daha iyi
Fifine razer dan daha iyi değil, 1.5 senedir razer olanı kullanıyorum ve ses gerçekten mükemmel geliyor konuştuğum kişiler de bunu söylüyor. Sheinden dediğiniz fifineyi de sipariş ettim ancak bariz şekilde ses kalitesi farkı var.

Fifine razer dan daha iyi değil, 1.5 senedir razer olanı kullanıyorum ve ses gerçekten mükemmel geliyor konuştuğum kişiler de bunu söylüyor. Sheinden dediğiniz fifineyi de sipariş ettim ancak bariz şekilde ses kalitesi farkı var.
VALLA BEN İKİSİNİDE denedim razer serien mini bariz bk gibi bir mikrofon hem çinden aldığım daha kaliteli ses veriyor ve kulaklığı mikrofona takabiliyorsun kendini duymak iyi oluyor ve serien in kablosunu aşırı kısa

VALLA BEN İKİSİNİDE denedim razer serien mini bariz bk gibi bir mikrofon hem çinden aldığım daha kaliteli ses veriyor ve kulaklığı mikrofona takabiliyorsun kendini duymak iyi oluyor ve serien in kablosunu aşırı kısa
Razer programını indirip Sampling Rate ayarı yapmış mıydınız? Düşük kalmış olabilir veya ürün sıkıntılıdır, şaşırdım.

Razer kullanıyorum. Çinden alınan no name mikrofonlar ile karşılaştırılması bile yapılamaz. Fifine markasına gelecek olursak bu bütçede rakibi yok.
Mikrofon seviyesi %26-%28 civarı + sponge + stand ile kullanıyorum

Geri