🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

Watt arttıkça oluşuyor hocam fark, incelemeye göre max bu şekilde olmuştur ilerde daha yüksek watt çeken işlemciler olursa fark daha da büyüyecektir
Fark daha da büyümüyor aslında. Üzerindeki fanlar 3000 RPM, o hızda kullanamazsın bunu uçak motoru gibi ses çıkarır.

Fark daha da büyümüyor aslında. Üzerindeki fanlar 3000 RPM, o hızda kullanamazsın bunu uçak motoru gibi ses çıkarır.
İncelemede yazan o hocam aksine kanıtım yok fan sesinde de iyileşme var diyorlar yinede detaylı inceleme beklemek gerekli intel işlemciler de 10 dereceye kadar fark görüldü (250w/amd 210w)
Edit: Intel de ki fark sıcak nokta temas yeri değişmesi ile alakalı gibi duruyor temas bölgesi değiştirilmiş yanmışım yoksa pro da ama elbette watt arttıkça soğutma farkı da açılacaktır malum bir noktada birinin gücü yetmemeye başlayacak stabil tutmaya

Son düzenleme:
Arkadaşlar, satıcı güvenilir mi? Daha önce satıcıdan ürün alan varsa, olumlu veya olumsuz bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşlar, satıcı güvenilir mi? Daha önce satıcıdan ürün alan varsa, olumlu veya olumsuz bilgilendirirse sevinirim.
Ben rtx 4070 süper ekran kartı almıştım kapalı kutu sorunsuz alışverişim oldu yeri belli İstanbul şişli de eski eski adı exa yada eksen bilgisayardı galiba yanlışım varsa affola

Sığmıyor diye biliyorum ben. Ama emin değilim.
Bu iki kasayı önerdiler bana sıvı soğutucu rahatlıkla uyar diye bilginiz var mı acaba ?

Bu iki kasayı önerdiler bana sıvı soğutucu rahatlıkla uyar diye bilginiz var mı acaba ?
Masterbox 600 e kesin sığar hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,687
Üyeler
184,820
Son üye
güngör 5434
Geri