Piyasa fiyatından %25 daha ucuz, okuma yazma hızı ortalama, markası iyi. Bu fiyata başka alternatif bulamadım. İhtiyacı olan alsın.

Piyasa fiyatından %25 daha ucuz, okuma yazma hızı ortalama, markası iyi. Bu fiyata başka alternatif bulamadım. İhtiyacı olan alsın.
7/24 bilemem de sarsıntıda aktif olanlarda iş görür veya araç çalışırkenAraç kamerası uyar mı?
uyar da araç kameranıza bakın kaçlık destekliyorAraç kamerası uyar mı?
Takabilirsiniz fakat iyi olmaz. Bir diski en zorlayan şey devamlı yazma yükü altında kalmasıdır. Araç kameraları da devamlı kayıt yaptıği için bu kategoriye girer. Dolayisiyla bu tarz işler için özel üretilmiş; sürekli yazma yapmaya dayanıklı, ısıdan etkilenmeyecek Endurance (dayanıklılık) modellerinden lazım. Aksi halde disk çabuk ölebilir, yazarken ya da ısınınca takılma atlama yapabilir. En ihtiyaç olduğu anda kayda erişemeyebilirsiniz. Zaten Kioxia'nın bu modeli de en giriş seviye ürünü. Kamerada önermem.Araç kamerası uyar mı?
Takabilirsiniz fakat iyi olmaz. Bir diski en zorlayan şey devamlı yazma yükü altında kalmasıdır. Araç kameraları da devamlı kayıt yaptıği için bu kategoriye girer. Dolayisiyla bu tarz işler için özel üretilmiş; sürekli yazma yapmaya dayanıklı, ısıdan etkilenmeyecek Endurance (dayanıklılık) modellerinden lazım. Aksi halde disk çabuk ölebilir, yazarken ya da ısınınca takılma atlama yapabilir. En ihtiyaç olduğu anda kayda erişemeyebilirsiniz. Zaten Kioxia'nın bu modeli de en giriş seviye ürünü. Kamerada önermem.
Ayrıca bu modelleri kamera gibi yerlerde kullandığınızda bozulursa garanti kapsamına da girmez.
Ben Samsung Pro Endurance kullanıyorum ama Sandisk MAX Endurance, SanDisk High Endurance gibi modellere de bakabilirsiniz.
Alanlar
1) Gelenin G2 olup olmadığına baksın. Bana G1 geldi G2 değil.
2) 128 lazım değilse 64 yeterliyse az bir farkla Sandisk Extreme Pro alın. Çok daha ust seviye bir ürün.
Bu da en giriş seviye kart. Bu tarz kartların adam akıllı incelemesi olmuyor. Zaten aralarinda pek bir fark olmaz.
ben de böyle bir şey arıyordum dün erken uyuyunca kaçırdımya dünden berı aklımdaydı alayım diye, sen paylaşır paylaşmaz stoğunu sömürmüşler.
Laptopunda SD kart girişi varsa dönüştürücüyle geliyor ama sanmıyorum eski laptopsa belki olabilir. Yoksa dönüştürücü alman gerekir.Laptoba uyar mı
Giriş seviye doğrudur ama bir kaç seviye var zaten bu tabloda görülebildiği gibi farklar çok az. Sadece endurance farkı için 3 4x fiyat vermeye değer mi bilemedim. Özellikle şu ortadaki Plus marketingden başka bir şey değil.Takabilirsiniz fakat iyi olmaz. Bir diski en zorlayan şey devamlı yazma yükü altında kalmasıdır. Araç kameraları da devamlı kayıt yaptıği için bu kategoriye girer. Dolayisiyla bu tarz işler için özel üretilmiş; sürekli yazma yapmaya dayanıklı, ısıdan etkilenmeyecek Endurance (dayanıklılık) modellerinden lazım. Aksi halde disk çabuk ölebilir, yazarken ya da ısınınca takılma atlama yapabilir. En ihtiyaç olduğu anda kayda erişemeyebilirsiniz. Zaten Kioxia'nın bu modeli de en giriş seviye ürünü. Kamerada önermem.
Ayrıca bu modelleri kamera gibi yerlerde kullandığınızda bozulursa garanti kapsamına da girmez.
Ben Samsung Pro Endurance kullanıyorum ama Sandisk MAX Endurance, SanDisk High Endurance gibi modellere de bakabilirsiniz.
Alanlar
1) Gelenin G2 olup olmadığına baksın. Bana G1 geldi G2 değil.
2) 128 lazım değilse 64 yeterliyse az bir farkla Sandisk Extreme Pro alın. Çok daha ust seviye bir ürün.
18 stok vardı bu kadar hızlı biteceğini düşünmemiştim. 1 2 saat içinde stok bittiya dünden berı aklımdaydı alayım diye, sen paylaşır paylaşmaz stoğunu sömürmüşler.