Merhaba pc me virus bulaştı ve ben sistem geri yükleme yaptım sonra 2 3 saat bekledim açılmadı pc ssd var birde bende kapattım şuan açıyorum pro series yazıyor ve açılmıyor bu arada biosa girip çıktım yine açılmadı ne yapmalıyım
Forumda son gunlerde virus bulaşma olayı baya arttı iki gunde 10a yakın virus olayı gordum dikkatli olmak gerekMerhaba PC me virus bulaştı ve ben sistem geri yükleme yaptım sonra 2 3 saat bekledim açılmadı PC ssd var birde bende kapattım şuan açıyorum pro series yazıyor ve açılmıyor bu arada biosa girip çıktım yine açılmadı ne yapmalıyım
aynen öyle geçen banada bulaştıForumda son gunlerde virus bulaşma olayı baya arttı iki gunde 10a yakın virus olayı gordum dikkatli olmak gerek
Malwarebytes kullan siteye gireceğin zaman uyarı veriyor. Bugün 2 defa virüs yedim Malwarebytes çözdü bilgisayar güvenli modda garip garip şeyler çalıştırdı sonra görev yöneticisi falan çalışmamaya başlamıştı. Malwarebytes adamdır.Ya ben hep trojen yiyom hangi site bir anlasam.
Kaspersky POWER.Malwarebytes kullan siteye gireceğin zaman uyarı veriyor. Bugün 2 defa virüs yedim Malwarebytes çözdü bilgisayar güvenli modda garip garip şeyler çalıştırdı sonra görev yöneticisi falan çalışmamaya başlamıştı. Malwarebytes adamdır.