AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

hocam bence bu fragman niteliğinde olabilir bu yüzden büyüme ihtimali olduğunu düşünüyorum. bu arada aynı monitör modeli değil mi başlıktaki ile?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu arada size herhangi bir geri dönüş oldu mu acaba? belki bir ihtimal unuttuysanız hatırlamanıza vesile olayım.
Bugün geri dönüş yapıldı 24G2SP yerine 24G4HA önerdiler. Reddedip "CU34G2XP" istedim, kabul etmezlerse AG275QXN isteyeceğim.
1759862248192.webp

hocam neden 24G4HA kabul etmediniz meraktan soruyorum da
Benzer şekilde monitörünü garantiye yollayan arkadaşlara 2K VA monitör teklif etmişlerdi. Ben 2K'ya geçmek istediğim için önerdikleri monitörü reddedip yerine farklı bir model talep ettim.

Benzer şekilde monitörünü garantiye yollayan arkadaşlara 2K VA monitör teklif etmişlerdi. Ben 2K'ya geçmek istediğim için önerdikleri monitörü reddedip yerine farklı bir model talep ettim.
bu 34 inç olanı vermişlermi kimseye veriyorlarsa bende isterim

bu 34 inç olanı vermişlermi kimseye veriyorlarsa bende isterim
Evet şu mesajımda bahsetmiştim.
Hala bekliyorum bir dönüş yapmadılar. Tecpro'nun sitesi üzerinden durumu kontrol ettiğimde "Değişim Onayı Bekliyor" şeklinde gözüküyor. Benden bir onay beklediklerini düşündüğüm için iletişime geçtim ancak benim yapmam gereken bir şey yokmuş. Markadan değişim onayı bekliyorlarmış. Bu süreçte henüz bana herhangi bir modelden bahsetmediler. 23 Eylül'de ürün onlara ulaşmıştı. Yani bu hafta iletişime geçerler diye tahmin ediyorum.

Alıntıyı görüntüle

Yakın zamanda bir üyemize çok iyi bir monitör hakkı sundular ve kabul etti. Benim de beklentim o yönde ama belli olmaz tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
hocam geri dönüş yapıldımı isteğinize
Dün aramışlar görmemişim. Bugün geri aradım, "Bu şekilde işlem yapamıyoruz, teknisyenin bu numara üzerinden sizi aramasını bekleyin" dediler. Uzadıkça uzuyor, çift monitör kullanmasam yanmıştım. :peepo1:

Dün aramışlar görmemişim. Bugün geri aradım, "Bu şekilde işlem yapamıyoruz, teknisyenin bu numara üzerinden sizi aramasını bekleyin" dediler. Uzadıkça uzuyor, çift monitör kullanmasam yanmıştım. :peepo1:
anladım hocam aradıklarında ne cevap verdiklerini banada bildirirmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri