🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 2K 260 Hz Beyaz 9.999 TL

Sorunlarla uğraşmak istemiyorum ya sorun yaşayan varsa hiç bulaşmayacağım
ilk sayfalarda yazdığıma bak hocam, 4 kere değişime yollayan benim. sayfa düzgün cihaz göndermek yerine bu monitör kronik diyor. kesinlikle bulaşmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 monitörün 2sinde cw cıktı hocam üst kısımdan geliyor ses, kasa fan sesi bile bastırmıyor yatağımdayken duyuyordum.

ilk sayfalarda yazdığıma bak hocam, 4 kere değişime yollayan benim. sayfa düzgün cihaz göndermek yerine bu monitör kronik diyor. kesinlikle bulaşmayın

4 monitörün 2sinde cw cıktı hocam üst kısımdan geliyor ses, kasa fan sesi bile bastırmıyor yatağımdayken duyuyordum.
Allahtan almamışım geçen ay

bende alcaktım yorumları görünce vazgeçtim CW nedir ya ekran kartı mı bu :D

olur da yani monitörde de olmasın.
Eski 10 senelik philps bir tv vardı 1080p 24 inç geçenlerde kurdum ikinci monitör olarak arkadaşın dediği gib cw vardı ama kapalıyken açınca gidiyormuydu hatırlamıyorum söktüm sonra tekrar eski monitörü taktım yine philps in 20 inç . Tamam bu tv monitör değil ama olabiliyor yani ekran kartı güç kaynağı cw alıştık ama sıfır yeni nesil bir monitörde de cw olması çok sinir bozucu olur .

Bence fiyatına göre özellikleri çok iyi, bir inceleme videosu ya da onun gibi bir şey izlemek ve araştırmak gerek tabii ama beyaz olması bile benim satın alma dürtülerimi harekete geçirdi :)

Arkadaşlar net bir cevaba ihtiyacım var. Sadece ofis işlerinde Macbook ile kullanmak için alınır mı? Şirketten birisi beyaz monitör sorup duruyordu bu fiyat aralığında. Oyun vs oynama durumu yok ve bu monitör renk dahil bütün istediği özellikleri karşılıyor gibi.

Geri