🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 2K 260 Hz Beyaz 9.999 TL

Sipariş verirken foruma bakmadim gelen yoruma bak. Deneyip göreceğiz artık yapacak bir şey yok. Gelince bi konu açarım artık
ölü pikseli ışık sızmasını dert etmiyorsan dene bakalım dostum. ölü piksel testini dikkatli yaparsan görebilirsin çünkü bayağı sıkışmış piksel ile geliyor ve ölü piksele oaranla görünmesi zor

ölü pikseli ışık sızmasını dert etmiyorsan dene bakalım dostum. ölü piksel testini dikkatli yaparsan görebilirsin çünkü bayağı sıkışmış piksel ile geliyor ve ölü piksele oaranla görünmesi zor
Kendim MSI 256f kullanıyorum ve çok sayıda sıkışmış piksel var. Bu gelince garantiye yollayacağım.

Samsung eğitim sitesinde 27" 2k 240hz g65b 11350tl 4 taksit va panel. Bu fiyatlarda alınabilecek en mantıklı monitör g65b en azından alıp kullanıp memnun olan çok kişi var.

Bayağı iyi fiyat. Renk gamutu bilgimiz kısıtlı ama gayet iyi monitör, 260 Hz ve beyaz.

11k değilmiydi bunun fiyatı alınır mı @Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunluysa almıcam var mı sorunu monitörün

Son düzenleme:
11k değilmiydi bunun fiyatı alınır mı @Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunluysa almıcam var mı sorunu monitörün
Diğer iki forumda da iyi olduğunu söylemişler. Kullanan kişiler falan. En olmadı iade ederiz ama fiyat güzel düzgün gelirse

Diğer iki forumda da iyi olduğunu söylemişler. Kullanan kişiler falan. En olmadı iade ederiz ama fiyat güzel düzgün gelirse
Sorunlarla uğraşmak istemiyorum ya sorun yaşayan varsa hiç bulaşmayacağım

Sorunlarla uğraşmak istemiyorum ya sorun yaşayan varsa hiç bulaşmayacağım
En sorunsuz ürünlerde bile sorun yaşayan var hocam :D Ben aldım iptal etmem bu saatten sonra. Gelince göreceğiz düzgün gelir umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,027
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri