AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,444
Bende onun net bir cevabini bekliyorum. Ona göre çekeceğim şimdialınır mı hocam?
Bende onun net bir cevabini bekliyorum. Ona göre çekeceğim şimdialınır mı hocam?
Yapıştır.Bende onun net bir cevabini bekliyorum. Ona göre çekeceğim şimdi
RTX 5070 olan sistemse eğer o sisteme 2K monitör gider.Arkadaşlar 4 5k ya kadar monitör öneriniz nedir @İsimbulamajim
Yok reis o arkadaş tv de kullanıyor benim kuzene 5060 ile kullanacak LOL knight online falan oynuyorRTX 5070 olan sistemse eğer o sisteme 2K monitör gider.
Konu açıp beni etiketleyin.Yok reis o arkadaş tv de kullanıyor benim kuzene 5060 ile kullanacak LOL valo falan oynuyor
Tabi kiKonu açıp beni etiketleyin.
Arada fiyat farkı var ama bu ürün mü?Bayağı iyi fiyat. Renk gamutu bilgimiz kısıtlı ama gayet iyi monitör, 260 Hz ve beyaz.
![]()
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
fotoğraflar gelen her monitörde olan sorunların desteğe atılmış halleri.almayın beyler bu monitörü beyaz diye direnip aldım ve 4 kere değişime yolladım ölü pikseli,kronik ışık sızması, montaj hataları cabası bugun pes edip iadeye yolladım. monitörün üst kısmında ekran ile çerçeve arasında montaj hatası delikler mevcut. 4 monitörde de onlarca ölü piksel çıktı. ışık sızması ise kronik olarak çok olduğu söyleniyor. genel olarak fotoğrafları paylaşayım;
Yapıştır.
Yav saka mi yapiyonalmayın beyler bu monitörü beyaz diye direnip aldım ve 4 kere değişime yolladım ölü pikseli,kronik ışık sızması, montaj hataları cabası bugun pes edip iadeye yolladım. monitörün üst kısmında ekran ile çerçeve arasında kronik olduğu söylenen montaj hatası delikler mevcut. 4 monitörde de onlarca ölü piksel çıktı. ışık sızması ise kronik olarak çok olduğu söylendi sinerji tarafından . genel olarak fotoğrafları paylaşayım;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraflar gelen her monitörde olan sorunların desteğe atılmış halleri.
bugun 4. monitörü de iadeye yolladım pes edip. kargo şubesine girmeye utanıyorum artık her defasında. değmez dostum iptal etmeni öneririm.Yav saka mi yapiyon![]()
Sipariş verirken foruma bakmadim gelen yoruma bak. Deneyip göreceğiz artık yapacak bir şey yok. Gelince bi konu açarım artıkYav saka mi yapiyon![]()