🔥 Xbox serie S 15.999 TL (Son 1 stok)

Uygunsuz davranış
Gerçekleri yazdık diye fakir olduk iyi mi
Dostum yoksa eğer dedim. Size bisey dedigim yok. Olmayan için konuştum. Ben sahislar bazinda yorum yapmiyorum. Onca şey yazdik bunu tek çıkarım yapmissin. Yazık kafana

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Konsol rahatlık isteyen insan için büyük nimet. Ayrıca fc, nba, f1 vb gibi oyunlar büyük ekranda rahat bir şekilde oynandığında daha çok keyif veriyor.
Siz 2005te kaldınız sanırım, pc ekranını tvye vermenin bin çeşit yolu var. Steam geniş ekran modu da konsol deneyimi sunuyor

• Beğen
Siz 2005te kaldınız sanırım, pc ekranını tvye vermenin bin çeşit yolu var. Steam geniş ekran modu da konsol deneyimi sunuyor
Ben kocaman kasayı tv nin yanina konumlandirmayi sevmiyorum sadece hanım kiziyor 🤣 Yoksa yıl olarak senden çok yaşadım 😄

Taşınınca pcnin klavye mouse'unu ocye takmadım birkaç gün sadece gamepad Windowsta bile gezebiliyorsun. Çamur görüntü görmekten beyinleri bulanmış bunların.

Taşınınca pcnin klavye mouse'unu ocye takmadım birkaç gün sadece gamepad Windowsta bile gezebiliyorsun. Çamur görüntü görmekten beyinleri bulanmış bunların.
60 inch 4k TV ekranına 4060 bağla ve 1080p oyun oyna bakayim. Camur grafigi o zaman gorursun. Ya da 4K ya al oynarsin 10 fps 🤣🤣

Ben kocaman kasayı tv nin yanina konumlandirmayi sevmiyorum sadece hanım kiziyor 🤣 Yoksa yıl olarak senden çok yaşadım 😄
Sıkıntı benden çok yaşaman zaten. Eskide kalmışsın. Yanına koyma zorunluluğun yok.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60 inch 4k TV ekranına 4060 bağla ve 1080p oyun oyna bakayim. Camur grafigi o zaman gorursun. Ya da 4K ya al oynarsin 10 fps 🤣🤣
Ne alaka? 540p series s daha beter

• Beğen
Evet kardeşim peki odadan odaya kablo uzatayim senin için 5 metre hdmi kablosu varsa link gönder
800p 30fps çamur görüntünle hayatında başarılar. Tamam sen haklısın kardeşim
1000016228.webp

Berbat bir cihaz, 4K 65 inç tv de kullandım oyunu açınca pikselleri sayıyodun, PS5 e geçtim rahatladım çok şükür.

• Beğen
Uygunsuz davranış
Berbat bir cihaz, 4K 65 inç tv de kullandım oyunu açınca pikselleri sayıyodun, PS5 e geçtim rahatladım çok şükür.
Yıkarıda öven beyni sulanmış, "yaşı büyük beyni küçük" birine anlat yine savunur

Millete 15 bin TL ye 6 taksitle ps5 link atta onu alsin madem herkes rahatlasin🤣🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon 15.999 muş 999 daha ekleyebilirsin 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,267
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri