darkozi
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
okAlınmaması gerektiğini açıklıyoruz
okAlınmaması gerektiğini açıklıyoruz
Azıcık koyar ikinci el PS5 alırım hiçbir mantığı yok kötü bir görüntü kalitesinde oyun oynacam hemde konsola özel oyun yok aynısını PC de oynayabiliyorum.60 inch 4k TV ekranına 4060 bağla ve 1080p oyun oyna bakayim. Camur grafigi o zaman gorursun. Ya da 4K ya al oynarsin 10 fps![]()
Gerçekleri söylüyor yaşça büyük veyşnce küçük bir arkadaş aynı şeyi savunup duruyor. Pcne gamepad takınca konsolun bir anlamı yok.İsteyen konsol alır isteyen PC alır,ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Kavga etmeye gerek yok bu konuda.
Konsolun alınma sebeplerinden birisi de bazı evlerde bilgisayar için yer olmamasıdır mesela benim evimde bilgisayar için yer yok konsol aldım ve gayet de memnunum.Gerçekleri söylüyor yaşça büyük veyşnce küçük bir arkadaş aynı şeyi savunup duruyor. Pcne gamepad takınca konsolun bir anlamı yok.
Bu yazdiklarinin hepsini zaten yazdim ancak bazıları hayattaki butun ve tek ihtiyaç fps ve hd kalite goruntu zannediyor. Bu da sanal alemde çok vakit geçirmekten kaynaklı.Konsolun alınma sebeplerinden birisi de bazı evlerde bilgisayar için yer olmamasıdır mesela benim evimde bilgisayar için yer yok konsol aldım ve gayet de memnunum.
Yeni konsollar çıkacak ben olsam b paraya bunu alman![]()
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
S serisi bu kadar para etmez. Güzel indirim ama maalesef bu paraları etmeyecek bir cihaz. 5k daha katıp ps5 alın , pişman olmazsınız![]()
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Series S'i 16'a indirim diye paylaşan adama bak senLa boş yapmayın koskoca kasayı ordan oraya ordan oraya mı taşıcan. Tv nin yaninda nereye koycaksın o kadar kasayı angarya gibi bağlıcan. Herkesin ihtiyacı kendine. Siz sadece kendi kafanıza göre dusunuyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim sizde para yoksa gidin bir kere 4060 alin oynayin istediginiz oyunuOlan alir olmayan hava alir. Fps ile kafayi bozmussunuz. 10 yasindaki cocuk ne anlar fps den
Benim çocuk büyüsün ona pc yerine kesinlikle konsol alirim. Hem daha guvenli internet ortami bozuk. Hem de rahat rahat oynasin. Siz sadece fps acisindan dusunuyorsunuz her şeyi
Forumda platiniuma gelmişsiniz ama boş boş yorum yapiyorsunuz arkadaşlar yeni kullanici gibi. Yapmayın lûtfen. Hicbir seyi olmayan gitsin pc alsin bisey dedigimiz yok. Herkes fps dusunmuyor. Ihtiyaclar degiskendir