🔥 Xbox serie S 15.999 TL (Son 1 stok)

İsteyen konsol alır isteyen PC alır,ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Kavga etmeye gerek yok bu konuda.

60 inch 4k TV ekranına 4060 bağla ve 1080p oyun oyna bakayim. Camur grafigi o zaman gorursun. Ya da 4K ya al oynarsin 10 fps 🤣🤣
Azıcık koyar ikinci el PS5 alırım hiçbir mantığı yok kötü bir görüntü kalitesinde oyun oynacam hemde konsola özel oyun yok aynısını PC de oynayabiliyorum.

İsteyen konsol alır isteyen PC alır,ikisinin de avantajı ve dezavantajı var. Kavga etmeye gerek yok bu konuda.
Gerçekleri söylüyor yaşça büyük veyşnce küçük bir arkadaş aynı şeyi savunup duruyor. Pcne gamepad takınca konsolun bir anlamı yok.

alan alsın almayan almasın, kendi malımızmış gibi niye pc konsol tartışıyoruz bu başlıkta alana hayırlı olsun demek yerine

Gerçekleri söylüyor yaşça büyük veyşnce küçük bir arkadaş aynı şeyi savunup duruyor. Pcne gamepad takınca konsolun bir anlamı yok.
Konsolun alınma sebeplerinden birisi de bazı evlerde bilgisayar için yer olmamasıdır mesela benim evimde bilgisayar için yer yok konsol aldım ve gayet de memnunum.

Konsolun alınma sebeplerinden birisi de bazı evlerde bilgisayar için yer olmamasıdır mesela benim evimde bilgisayar için yer yok konsol aldım ve gayet de memnunum.
Bu yazdiklarinin hepsini zaten yazdim ancak bazıları hayattaki butun ve tek ihtiyaç fps ve hd kalite goruntu zannediyor. Bu da sanal alemde çok vakit geçirmekten kaynaklı. 😬😀

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Series S Sahibiyim uzun yıllardır bu fiyatlara 2025 yılında xbox konsolu ALINMAZ

Sebepler

1. gamepass abonelik ücreti işe yarayan paket aylık 800 yıllık 9600 tl 3 yıl yapmak istersen 9600x3 28.800 tl türkiye için mega fayiş rakam

2. oyun fiyatları 2600 den başlıyor iyi kalite oyunlar fc 26 yada bf6 gibi ama xbox store da çok bedava fiyatlarada oyunlar var 3a kalite oyun almak istersen kapı burdan açılıyor.

3. xbox series s 512 gb olarak satılsada cihazı açıp ilk kurulumu yaptıktan sonra sana 360 gb kalıyor buda 2025 için ultra yetersiz depolama depolama oalrak xbox uyumlu expansion card almanız lazım en ucuzu 4000 tl den başlıyor yada 1 tb harici hard disk alıp degiş tokuş mantıgı ile oynamak istediginiz oyunları hariciden dahiliye aktarmanız gerekiyor

4. xbox series cihazları pil ile çalısıyor 4 adet şarjlı pil ve makinesini almanız gerekiyor biri bittiginde digerini takıp oyun oynamaya devam edin

512mb Series S sahibiyim. Vatandan 4bin'e almıştık kaç yıl önce. Yukarıda arkadaşın yazdıklarına birebir katılıyorum.
Eskiden ayda 40tl olan gamepass ile 3 yıllık gamepass almıştık, birkaç ay sonra bitecek ve cihaz çöp olacak.

Pil şarjı dert, oyun yüklerken hangi oyunu sileceğim diye düşünmek ayrı dert.

Ek: Çipli Switch 1 var, şarj derdi yok. gamepass derdi yok. ondan devam edeceğiz gittiği yere kadar.

• Beğen
  • Beğen
İnsanları bir rahat bırakın.Kim hangi cihazda oyun oynamak istiyorsa oynar.Kimse kimsenin zevkine karışamaz.Eleştirirken kendi tercihlerinizi empoze etmekten vazgeçin.Adam isterse ps2 alır oynar, ister xbox 360 oynar size ne? Herkes pc ye bağımlı olmak zorunda değil.

• Hahaha
La boş yapmayın koskoca kasayı ordan oraya ordan oraya mı taşıcan. Tv nin yaninda nereye koycaksın o kadar kasayı angarya gibi bağlıcan. Herkesin ihtiyacı kendine. Siz sadece kendi kafanıza göre dusunuyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim sizde para yoksa gidin bir kere 4060 alin oynayin istediginiz oyunu :) Olan alir olmayan hava alir. Fps ile kafayi bozmussunuz. 10 yasindaki cocuk ne anlar fps den

Benim çocuk büyüsün ona pc yerine kesinlikle konsol alirim. Hem daha guvenli internet ortami bozuk. Hem de rahat rahat oynasin. Siz sadece fps acisindan dusunuyorsunuz her şeyi

Forumda platiniuma gelmişsiniz ama boş boş yorum yapiyorsunuz arkadaşlar yeni kullanici gibi. Yapmayın lûtfen. Hicbir seyi olmayan gitsin pc alsin bisey dedigimiz yok. Herkes fps dusunmuyor. Ihtiyaclar degiskendir
Series S'i 16'a indirim diye paylaşan adama bak sen :D

• Beğen
Geri