15k buna verip pişman olacağına biraz daha biriktirip ps5 alınabilir. Anpa gross çoğu zaman 19k ya satıyor mesela. Ben iki cihazıda deneyimlediğim için aktarmak istedim.Millete 15 bin TL ye 6 taksitle ps5 link atta onu alsin madem herkes rahatlasin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon 15.999 muş 999 daha ekleyebilirsin![]()
Ben ps5 ile xbox series s karsilastirmadim. Tabii ki ps5. Zaten ben kendim kullaniyorum. Bu adamcıklar gelmiş konsolla 4060 i karsilastiriyor15k buna verip pişman olacağına biraz daha biriktirip ps5 alınabilir. Anpa gross çoğu zaman 19k ya satıyor mesela. Ben iki cihazıda deneyimlediğim için aktarmak istedim.
Kimsenin bir yerde kaldığı yok gereksiz saldırgan hareketler sergiliyorsunuz. Benim evimde üst seviye bilgisayarımda var ama ps5 üzerinde vr2 ile bir çok oyun oynuyorum. Ayrıca fc gibi oyunlarda bilgisayar platformunda çok fazla hile var fakat konsolda bu tarz durumları yaşamıyorsunuz. Olay tamamen ne açıdan baktığınıza ve istediğinize göre değişiyor. Tamamen fps odaklı değil.Siz 2005te kaldınız sanırım, pc ekranını tvye vermenin bin çeşit yolu var. Steam geniş ekran modu da konsol deneyimi sunuyor
İthalatçı garantili olduğunu bilerek alın.![]()
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Helal olsun dostum sana sonunda saglikli bir yorum. 🖐Kimsenin bir yerde kaldığı yok gereksiz saldırgan hareketler sergiliyorsunuz. Benim evimde üst seviye bilgisayarımda var ama ps5 üzerinde vr2 ile bir çok oyun oynuyorum. Ayrıca fc gibi oyunlarda bilgisayar platformunda çok fazla hile var fakat konsolda bu tarz durumları yaşamıyorsunuz. Olay tamamen ne açıdan baktığınıza ve istediğinize göre değişiyor. Tamamen fps odaklı değil.
sus sen fakir konuşmaya hakkın yok xbox 20 yılın ötesinde pardon gerisindeGerçekleri yazdık diye fakir olduk iyi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PC + gamepad olunca zaten konsolun bir olayı yok hele xboxın hiç yok. 30fps 1080p bile olmayan görüntüde oynuyor yazık
Dalga geçiyorsan iyi geçmiyorsansus sen fakir konuşmaya hakkın yok xbox 20 yılın ötesinde pardon gerisinde![]()
![]()
gamepass zamında alan adam yandı
![]()
Bi fiyata almanın hiçbir mantığı yok 3 yıl önce ben de kullandım ps5 almadan önce ama fiyat olarak %40 ı falandı ps5 in.Şu anda neredeyse aynı fiyata geldiler 18-19k ya bulunabiliyor ps5 az daha koyup onu almak çok daha mantıklı.![]()
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox Series S 512 Gb Oyun Konsolu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet takılıyorum birşeye kötü dersen linclene biliyorsun bu ülkede.Dalga geçiyorsan iyi geçmiyorsan![]()
Alınmaması gerektiğini açıklıyoruzşu yorumların iğrençliğine bak yahu arkadaş adam almayı düşünen varsa diye bu fiyatta denk gelmiş paylaşmış niye boş boş yorum yapıyorsunuz ki
Senin yazdigini bile anlamamis benim yazdiklarimi anlaması çok zor shacoEvet takılıyorum birşeye kötü dersen linclene biliyorsun bu ülkede.
Che forumda platinuma nasil kastı zannediyorsunşu yorumların iğrençliğine bak yahu arkadaş adam almayı düşünen varsa diye bu fiyatta denk gelmiş paylaşmış niye boş boş yorum yapıyorsunuz ki